Tuesday, January 13, 2009

@ kita bermain lagi



Gembiranya hati... dapat sampai awal kat umah on Monday baru-baru nih... kalau biasa... lepas Maghrib baru laa nak sampai... jadik, since dah sampai awal tu, I took the opportunity to bring Kaisah to the playground... yelah kan... itu yang paling dekat maaa... so, off we went to the playground... agak ramai bebudak yang main kat situ ditambah dengan ade construction kecik sedang dijalankan on part of the land...

Alhamdulillah, right now, it is already at the finishing stage... so takdela all the habuks berterbangan di sana-sini... aku pun tak pasti ape yng sedang diusahakan kat situ sebenornye, nak kata macam dewan, takde bumbung... but it is as big as a normal layout of a hall... community hall... takkan la last baru nak pasang atap... hmmppppp... whateverla... asalkan nanti dah siap bole dimanfaatkan bersama sudah...

Oh ye, kami main swing dengan exercise dekt gym area jek... tengok jam dah nearly 6.45pm... aper lagik... balik umah aaa... dah tak reti-reti??? malam Isnin sampai Khamis kan aku ade kelas... kena la balik awal... nak kemas umah lagik... lepas solat dah nak terus pegi kelas... alamak, aku lupa la pulak nak tangkap gambo construction tu... takpe, next change aku tangkap n uploadkan... hihihihihihi...

0 comments on "@ kita bermain lagi"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates