Tuesday, January 13, 2009

@ main buai ngan sea-saw



Masih lagi di taman permainan... ni sape yang seronok main buaian dan jongkang-jongket nih??? ibu Kaisah ke Kaisah??? hihihihihihihi... btw, teringat gak nak pegi Taman Jaya ker Taman Bukit Jalil ke but hubby very the busy arrr... iskkk... camne ek??? this weekend dah sibuk nak pi gathering forum... (aku tak sure pi ke tak... but hubby confirm pegi)... 17 Jan 2009... WHY???

Sebabnye, aku sibuk nak prepare untuk Majlis Kahwin customer kat PJCC... wah wah wah... next week jek tu... nak prepare barang-barang dadih ngan other foods... catering maaa...

Oh ya, with regards to dadih yang kami dok jual... ade banyak flavours untuk korang pilih seperti:
- koko
- jagung
- strawberry
- anggur
- pandan
- keladi
- aper lagik ek...
- banyak la lagik...
- dah lupa...
- boleh campur flavour

=> penghantaran percuma gak kat area Puchong ngan Subang...
=> order... jangan tak order... order... jangan tak order... (melodinya macam Apek nyanyi... datang jangan tak datang...)

0 comments on "@ main buai ngan sea-saw"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates