Thursday, January 1, 2009

@ pada hari cirit-birit (IV)



Kaisah the lovely intelligent girl kat dalam trolley sambil memerhatikan pelbagai barangan yang dijual... ibu Kaisah still dengan kegilaan menangkap gambar... hihihihihi... tengok elok jek tuh... 'dah hilang dah... sakit perut...' (macam style S.Shamsuddin cakap masa kat dalam filem Bujang Lapok...)... tengok toys lah katakan... aku actuallynye memang kengkadang tuh ikat perut tak makan time lunch just to buy her toys and usually pakaian basahan everytime dok menunggu ayah Kaisah amik... well, actually bukanlah kena ikat perut sangat but since these few weeks... tadak selera nak makan... tengok nasik jek rasa cam iskkk tak tau la nak cakap... so, daripada aku beli but tak habis makan... baik aku simpan duit tuh dan beli 'benda yang lebih berfaedah' kan kan... ;)... hubby 'bising' gak bila get to know that aku tak makan time lunch... but it is not done purposely what... 'lagipun beli toys untuk anak kesayangannya maaaaa... bukan orang lain...' itulah ayat power yang selalu aku gunakan bila kena bebel... hihihihihihihi...

Kononnye ari tuh, ade gak ati nak beli kereta ape ye nak panggil tuh?... kereta tolak kot... but since Kaisah belum bebetul boleh balance badan untuk berjalan lagik... kami menanguhkan dahulu niat tersebut... tengoklah, nanti about few months ahead... aku rasa-rasa dalam lagik 2-3 bulan dah boleh jalan Kaisah nih... sekarang pun dah suka benar dia kalau di'tatih'kan... insyaAllah...

Oh ye, dalam bulan Februari 2009 nih ingatnya nak buat kenduri cukur jambul Kaisah kalau takde ape-ape hal kat Chochrane... semua rakan tersayang dijemput hadir yek... I'll provide u all with full details once they are finalized ye...

0 comments on "@ pada hari cirit-birit (IV)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates