Sunday, February 1, 2009

@ singgah di Masjid Putrajaya



Since kami sampai awal pagi... so memang belum sarap lagi... but aku dah buat persiapan dengan membeli nasik lemak dengan roti krim... buat alas perut... so, kami pun pegi la ber'kelah' kat depan Masjid Putrajaya... nk masuk sembahyang pun masa tu baru pukul 9.00 pagi... hihihihihihihi...

Cerita pasal sarap... tapi gambar tak macam tengah makan pun kan kan... well, masa nih, bebudak semua dah abiskan makanan... tinggal aku ngan hubby jek dok terhegeh-hegeh habiskan kami punya portion... malangnye tak habis sebab dah terlalu penat since the day before... membazir jek...

Amik gambar berlatar-belakangkan Masjid Putrajaya dengan pejabat Perdana Menteri...

1 comments on "@ singgah di Masjid Putrajaya"

hezesuze on February 1, 2009 at 11:17 PM said...

heze lom sampai lagik ke sana...

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates