@ singgah di Masjid Putrajaya ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Sunday, February 1, 2009

@ singgah di Masjid Putrajaya


Since kami sampai awal pagi... so memang belum sarap lagi... but aku dah buat persiapan dengan membeli nasik lemak dengan roti krim... buat alas perut... so, kami pun pegi la ber'kelah' kat depan Masjid Putrajaya... nk masuk sembahyang pun masa tu baru pukul 9.00 pagi... hihihihihihihi...

Cerita pasal sarap... tapi gambar tak macam tengah makan pun kan kan... well, masa nih, bebudak semua dah abiskan makanan... tinggal aku ngan hubby jek dok terhegeh-hegeh habiskan kami punya portion... malangnye tak habis sebab dah terlalu penat since the day before... membazir jek...

Amik gambar berlatar-belakangkan Masjid Putrajaya dengan pejabat Perdana Menteri...

1 Comments: