Monday, February 2, 2009

@ utang tag ibu Amjad


Berkurun lama... ku tak settlekan... tag dari ibu Amjad... (nyanyi cam lagu Rahsia Pohon Cemara-Exist)... kebizian melanda dan dok kumpul idea ape nak tulis... hihihihihi...wokeh... let's start... rules tag ni:

Link to your tagger and post these rules on your blog:
Share 7 facts about yourself on your blog, some random some weird.
Tag 7 people at the end of your post.
Leave your names as well as links on their blogs let them know that they’re tagged by leaving a comment on their blog.

Shoes:
Memang suka bangat kumpul kasut especially boot type... kalau pakai dengan jeans lagik cool... hihihihihihihi... prefers kasut bertutup rather than yang ade bukak sana-sini... dunno why but that's the way how I like it maaa...

Korek:
Korek telinga... hmppp... syok woo... cubala... hihihihihi... juga korek telinga Kaisah dan hubby tersayang... ;)

Fruits:
Epal hijau... nak-nak pulak kalau letak jagung selepas dijadikan jus... perghhh... sedap sehingga menjilat jari... memang finger licking good lah wa cakap lu... well, masa kat USM dulu ade sorang auntie jual air kat Desa Bakti je paham dengan kegemaran pelik aku nih... iaitu letak jagung kat whatever fruit drink yang aku order especially epal hijau... alkisah...

Colors:
Love is in the air... of course blue... biru, biru dan hanya biru... tak kirala beli apepun, mesti capai those yang berwarna biru... no matter what... i love blue... hubby too... same interest in colour... all our stuffs are mainly blue in colour... kaisah pun... hihihihihih...

License:
Lesen D jek... bawak keta jek bole... bawa motor bole gak tapi yang Yamaha lame jek dan bole bawak straight je... hahahahaha... lesen motor tadak... tapi kalau nak diikutkan, lepas dapat lesen keta memang syok sangat wa cakap lu... siap cakap lagi, kalau ade polis tahan tak sabar nak tunjuk lesen... tapi setiap kali ade road-block tak penah lak kena tahan... bukan ape, sebab aku ni kan ke kecik-molek sampai budak Form 2 pun nak ngorat... hihihihihi... sampai tol jek... tak sampai tangan nak cecah Touch-n-Go... terpaksa bukak pintu, kuwa and touchkan kad tu kat plate Touch-n-Go tersebut... orang sebelah pandang senyum jek... nasib baik I comel... hihihihihihi...

Perfume:
No perfume-perfume... tak minat pakai... cuma minat pakai cologne jek... coz ia menyegarkan...

Hobbies:
Kumpul bag dan kasut, beli baju dan kasut Kaisah, buat kraftangan, bertenet kat internet, membaca...

So, now the 7 persons I wanna tag are:
Sapa yg kena ye?? Sudi2la jawab ye..
Amalina
Aellyne
Sweet Alia
Sarah Ezeeliya
Omong Kosong
Mademoiselle Ain
Ierma

0 comments on "@ utang tag ibu Amjad"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates