Thursday, March 5, 2009

@ Kaisah belajar berjalan



Kaisah dah sihat... alhamdulillah... ubat kahak yang hubby beli ari tu nampaknya memang bagus sebab banyak gak hingus yang keluar... meaning ia bersarang kat dalam paru-paru anak gua... well, i was totally distracted masa Adik (best fwen aku... hmppp) bagiktau yang Ika anak dia kena pneumonia ari tu... supposed semalam dah buat final check-up by the doc... (she was warded)... tapi aku belum sempat nak tanya how was her condition... so stucked up with the task on ugrading ISO bla bla bla... harapnye Ika dah keluar hospital and getting better...

Well, every night sekarang nih kena dok melayan Kaisah training berjalan... sampai kul 2-3 pagi jugak... aiyakkk... mengantuk dibuatnya... risau gak kalau-kalau aku terlelap...

Tapi yang nak tergelaknya, bila nak tido jek mesti kena nyanyi... 'haaa haaa, tak tau...' barulah Kaisah nak tido... alkisah...

4 comments on "@ Kaisah belajar berjalan"

hezesuze on March 6, 2009 at 12:07 AM said...

nyanyi lagu ape tu ibu kaisah oiiii

asep on March 9, 2009 at 7:56 PM said...

nice blog hi met kenal..tukeran link yuk

XZCOSLO on March 9, 2009 at 7:59 PM said...

nice blog...met kenal yah..tukeran link yuk

mazharalti on March 10, 2009 at 5:14 PM said...

=> hezesuze.. hik hik hik... macam lagu Adam tu... siap dengan tangan-tangan sekali... sekarang ni, kalau anything happened, barang jatuh ke, ape ke, mula la Kaisah buat jari dan bunyi haa... haa... tak tau... ;)

=> asep dan XZCOSLO... salam kenal kembali... bole jek tukar link...

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates