Monday, March 9, 2009

@ let's pizza



As usual, we dined at Pizza Hut after a 'tour' of window shopping at Giant BK5... tengokla gelagat Kaisah tu... macam dah besar jek... well, don't get me wrong ya... actually this picture was taken masa celebrate besday Kaisah yang ke 7 bulan ari tuh...

Beberapa hari yang lalu, masa Kaisah dok batuk ngan demam ari tu, ade la jugak termuntah... well, aku nih bole pulak terlupa... pegi masukkan kain yang dah lap muntah tu sekali dengan baju yang Kaisah pakai ni (baru-baru ni) kat dalam plastic bag... well, masa tu kat umah Angah... at that moment tengah dok siap-siap kemas nak balik umah... so aku sumbat jek la baju tu sekali dengan kain la muntah tu... nak jadik cerita, bole lupa nak basuh la pulak... I was thinking that the plastic bag contained rubbish yang nak dibuang... poyo arr... abis baju putih Kaisah ada tompok-tompok... bengang pun ada, nak marah diri sendiri pun ada... well, nak buat camne, sendirik yang salah... nasib baik skirt tu okay dan takde ape-ape kesan tompok...

Moral of the story... jangan tangguhkan keje... balik umah terus rendam pakaian kotor yang nak dibasuh ye...

1 comments on "@ let's pizza"

hezesuze on March 10, 2009 at 2:28 AM said...

ermm sib baik baju kaisah x ade pe2 kan...apelah ibu kaisah ni ek...hehehe

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates