Monday, March 9, 2009

@ kolam mandi Kaisah





It's a boat, it's a ship... no... it's a balloon... kat mane ek, masa nih?.. hmppp... oh ya, kat Tesco Puchong... bukan main seronok lagik cik Kaisah kita... well, kerusi angin belon... earmmm whatever la namanya benda nih memang membuatkan Kaisah agak ralit... masa aku letakkan Kaisah kat atas benda tuh, tak mau bangun wa cakap lu... kebetulan Tesco ada SALE... yayayayaya... SALE konon... selalu kan depa dok bagik kertas promotion tuh, nak dijadikkan cerita... ada la kolam mandi kanak-kanak pada harga RM5...

Hubby n me yang kebetulan memang tengah mencarik tempat mandian bayi terus aaa grab satu... blue in colour of course... 'our family's favourite colour'... hihihihihi... the size was just nice... ngam ngam jek masa letak kat dalam bilik air... well, aku memang suka ngan benda yang cam gini... bukan ape, save space maaa... dah tanak guna leh buang anginnya... kalau baby nye bath tub tuh, nak kena sangkut lagi... dah makan space... furthermore, boleh dibawa ke mana-mana... tu yang paling bagus... ;p

Angah Adid masa datang umah lagik best... ada ke patut dia nak mandi gak dalam kolam tuh?!! Mane muat wehhh... awak tu dah besau... hik hik hik... kesian pun ade... takpela... ade ongkos lebey nanti ibu belikan untuk angah okeh?...

2 comments on "@ kolam mandi Kaisah"

ateh... on March 14, 2009 at 2:48 PM said...

wah mcm best je...klu ateh nak mandi jugak kat tempat tu leh ke ??hahhhahahaha

mazharalti on March 15, 2009 at 5:20 PM said...

hihihihi... kalau dah angah Adid tak leh nak masuk kat dalam kolam tu, Ateh lagik la...

lama tak dengar khabar Ateh, sihat??? mana ole-ole untuk Kaisah ni??? hihihihihi...

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates