@ kolam mandi Kaisah




It's a boat, it's a ship... no... it's a balloon... kat mane ek, masa nih?.. hmppp... oh ya, kat Tesco Puchong... bukan main seronok lagik cik Kaisah kita... well, kerusi angin belon... earmmm whatever la namanya benda nih memang membuatkan Kaisah agak ralit... masa aku letakkan Kaisah kat atas benda tuh, tak mau bangun wa cakap lu... kebetulan Tesco ada SALE... yayayayaya... SALE konon... selalu kan depa dok bagik kertas promotion tuh, nak dijadikkan cerita... ada la kolam mandi kanak-kanak pada harga RM5...

Hubby n me yang kebetulan memang tengah mencarik tempat mandian bayi terus aaa grab satu... blue in colour of course... 'our family's favourite colour'... hihihihihi... the size was just nice... ngam ngam jek masa letak kat dalam bilik air... well, aku memang suka ngan benda yang cam gini... bukan ape, save space maaa... dah tanak guna leh buang anginnya... kalau baby nye bath tub tuh, nak kena sangkut lagi... dah makan space... furthermore, boleh dibawa ke mana-mana... tu yang paling bagus... ;p

Angah Adid masa datang umah lagik best... ada ke patut dia nak mandi gak dalam kolam tuh?!! Mane muat wehhh... awak tu dah besau... hik hik hik... kesian pun ade... takpela... ade ongkos lebey nanti ibu belikan untuk angah okeh?...
Share:

2 comments:

  1. wah mcm best je...klu ateh nak mandi jugak kat tempat tu leh ke ??hahhhahahaha

    ReplyDelete
  2. hihihihi... kalau dah angah Adid tak leh nak masuk kat dalam kolam tu, Ateh lagik la...

    lama tak dengar khabar Ateh, sihat??? mana ole-ole untuk Kaisah ni??? hihihihihi...

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS