Tuesday, March 10, 2009

@ went to Taman Bukit Jalil




Few days back, or should I say last 2 weeks, I brought Kaisah to Taman Bukit Jalil together with angah and sons... Qashah, Adid and Aliuddin... ya Allah, they were so-so happy... bukannya ape... selalunya hubby memang tak bagi aku drive keta manual sendirik... however, since dua-tiga menjak ni, he gave the permission to me... earmmm... vroom sana vroom sini arrr... hihihihihi... tiap-tiap petang ada je program kitorang...

Kaisah punyalah havoc bila naik gelongsor... siap nak slide sendiri lagik tuh... sabo jek la... ingat dia dah besar la tuh... ;) well, bukannya hubby saje tak bagi aku bawak keta manual sebenarnye... tetapi, since dapat lesen keta after SPM until laa nih, dalam bape tawun ek... 12 tahun... dok bawak keta auto jek... so, keta manual agak tak OK laa kalau aku bawak...

Masa first day bawak keta manual awal bulan Mac 2009 ari tu pun, ketar gak aku dibuatnya... ye arr, takde training ape, terus bawak... mane nak tekan clash, mane nak tekan minyak... tapi aku buat cam PRO jek... hihihihihi... alhamdulillah, setakat ni kira OKla tu... cuma kena selalu ingat untuk tukar gear...

1 comments on "@ went to Taman Bukit Jalil"

hezesuze on March 19, 2009 at 5:46 AM said...

patutnye bawak kete manual dulu barulah auto ibu kaisah oiii...

mesT kaisah hepi kan dptm main2 gelongsor...

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates