Thursday, April 16, 2009

@ di muzium negara



Sekali-sekala pi Muzium Negara syok gak... dah lama tak pi... well, Kaisah masih 9 bulan masa tu... bulan Februari maa when we went there... at that moment, ada beberapa pameran with regards to alam persilatan dan keris... my hubby loves this kind of stuffs so memang ayah Kaisah was so into it la...

Kami ke sana right after I went to the interview for my current job... right after I received the call on the acceptance of my employment with them... was damn happy though masa tu... yelah, just imagine... masa aku pi interview tu, ada beberapa orang yang dah datang untuk ditemuduga on the previous days... on the day ibu Kaisah interview lak, ada juga orang lain yang also came for the interview for the same post... then, tak sampai half an hour after the interview, I received a phone call from the company, saying that I'm accepted... WOWWIE!!! Alhamdulillah... seronok tak terkata...

We had our lunch at the cafe located kat dalam kawasan Muzium Negara... harga ok... bole tahan... takde la mahal sangat... leas dah melawat lebih-kurang... about 3.00pm kitorang pun chiow shin chee... bergerak ke Wangsa Maju coz ayah Kaisah ada office function to handle... well, diorang order catering... so... off we went to Wangsa Maju...

=> sesape kalau nak catering service bole la contact ibu atau ayah Kaisah... ;)

0 comments on "@ di muzium negara"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates