Tuesday, April 21, 2009

@ a doubtful arbitration journey



Last Monday (20th April 2009), ibu Kaisah was so-so busy... well, preparing for documents and have to attend a meeting at Kuala Lumpur Regional Arbitration Centre... earmmm, I was so-so blur on camne nak pegi kat tempat tu...

Venue: Room D, Kuala Lumpur Regional Arbitration Centre
Time: 2.00 PM
Attendees: Arbitrator, lawyers and representative from each involved parties

Udah le tak reti jalan nak ke sana, kul 12.30 pm I was still in the office, compiling data... subhanallah... kul 12.52 pm baru aku gerak ke destinasi yang hendak dituju... drive punya drive, tersilap jalan la pulak... patutnya nak lalu ikut highway Seremban tu, termasuk jalan nak ke Salak la pulaknya... aiyakkk... pastu siap pegi kat area Mines lak tu... hishhh... I just followed the road and pastu kuwa kat area Sungai Besi... pastu tembus ke Jalan Kuchai Lama... amende arrr... nak cepat lain lak jadinye...

Pastu siap singgah isi minyak la pulaknye... dah round-round minyak tinggal sikit la pulak... nak-nak pulak keta semenjak dua menjak nih dok kuat makan minyak... sabo jek la... after reaching KL at about 1.35 pm, I rushed to the arbitration centre dalam keadaan yang langsung tak tau jalan... ape lagik, redah jek laaaa...

Sib baik masa dok teliti sign-board terperasan le arah untuk ke destinasiku... alhamdulillah... tepat kul 1.55 pm, I reached safely at the Kuala Lumpur Regional Arbitration Centre...

1 comments on "@ a doubtful arbitration journey"

Hezesuze on April 22, 2009 at 3:24 AM said...

alhamdulillah ...akhirnye sampai gak tini eh...ishh kalo sis da mane2 ntah...hehehe

slalunye kalo sis xtau jln...1day b4 mesti kene riki2 dulu..huhuhuh

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates