Tuesday, April 14, 2009

@ Kaisah bersama topi


Nur Alif Kaisah dengan posingnya bersama topi ala-ala ke pantai yang indah... well, at this moment kitorang nak pegi mana ek?.. earmmm... nak pegi umah angah!!! hihihihihihi... macam nak gi mana jek kan kan kan...

Topi kesayangan Kaisah yang latest ni ayah Kaisah beli masa amik ibu Kaisah kat tempat keje (masa ni belum drive sendirik ke opis)... memula tuh I thought that it was slightly big for Kaisah's cute little head... seems like nak amik yang slightly smaller arr kononnye... but ayah Kaisah kata takpela, amik yang besar sikit... Kaisah bukannye makin mengecik... earmmm... amik jek la...

Sesampai jek kat umah... ibu Kaisah pun terus le men'try'kan topi tersebut... fullamak, ngam-ho la beb... cayalah ayah Kaisah... boleh mengagak saiz dengan tepat...

=> dah anak dia maa... hihihihihi

1 comments on "@ Kaisah bersama topi"

hezesuze on April 15, 2009 at 6:04 AM said...

tomei nye kaisah...geram ngok pp dia tuh...muahhhhh!!

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates