Monday, June 8, 2009

@ Kaisah nak ikut


My angel is such a honey-bunny and I felt so relunctant everyday masa nak pegi keje... although I send her to my sista-in-law to be taken care of... angah le tuh... still rasa cam berat jek nak tinggalkan Kaisah... one of the main reason is that sekarang nih, Kaisah dok nak mengikut... thus, dia akan menangis each and every time when I left her there... huhuhuhuh... sadis bangettt...

Memang standard le cam gitu, according to my colleagues... kengkadang tuh, bukan kengkadang but usually actuallynya, babies tend to do that bila diorang dah makin besar... they knew who their mommies are... so, that's why sometimes, baru bukak grill pintu pagar pun her ears dah dengar dan terus menangis... huhuhuhuhu...

Nih ada lagik gambar masa besday Kaisah ari tuh... silala tengok ye...

=> nih gambar masa kat umah angah...

Okay, jom sambung story-mory... everyday lepas balik keje, memang merupakan suatu acara wajib bagi ibu Kaisah untuk membawa Kaisah jalan-jalan kat playground... then, baru pi kedai untuk beli barang-barang basah for dinner... almaklumlah, ayah Kaisah nih wajib makan di umah... alhamdulillah... well, agak penat sometimes tapi begitulah kalau dah menjadi seorang isteri kan kan...

Then, pegi kelas around 7.50pm... and again the drama of Kaisah nak ikut will be repeated... waaaa... kesian Kaisah...

1 comments on "@ Kaisah nak ikut"

Hezesuze on June 16, 2009 at 5:44 AM said...

semakin chubby si kaisah ye...

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates