Monday, June 8, 2009

@ wanna convert to [dot] com


I'm actually afraid gak if in any case, the blog u know... terwhateva... so, dalam hati nih rasa cam nak meng [dot] [com] kan blog Kaisah nih... well, mama Alia mentioned for me to amik ngan blogger jek 35 bucks per year... tapi nak guna credit card for payment aarr... ibu Kaisah dah stop dah semua credit card... so, camne nak buat ek?

Ada gak survey kat net but lum jumpa yang menarik di hati... kalau bole nak domain provider yang:
1) Murah
2) Easy payment - PayPal ke, transfer ke
3) Dipercayai

=> earmm, manelah nak cari ni... nak cari domain, nak cari domain...

1 comments on "@ wanna convert to [dot] com"

Yanmie on June 8, 2009 at 3:30 AM said...

salam mama kaisah, yan pun guna domain yg disyorkan oleh blogger. USD 10 je utk 1 thn. mmg byr kena guna kredit kad....huhuhu...nasib baik hubby nk jd penaja...hehhe

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates