Monday, January 25, 2010

@ dah beli jom blah (I)


Ahaks... nih antara gambar-gambar yang telah kuperamkan... dah agak masak dah ni... goreng pun sodap... btw, masa ni kami dok sibuk mencari-cari kaler ape yg nak dipakai untuk one of the occasions that our family intended to go... lame gila weiii baru nak update story-mory... hahahaha... well, story maybe aa dah lapuk tapi gambar still kiut-miut what...

Har har har... what a statement la kan... masa nih, as usual kami pi shopping ala-ala gurls day out aarrr... cuma terselit Aliuddin sorang boy... yang lelain cam biasak... angah, Kaisah ngan ibu Kaisah laa... kot ibu Kaisah tinggal sapo la yang nak drive... others ditinggalkan kat umah Uda di Gombak... tenang dan selesa sikit nak membeli-belah...

Well, at that point of time actuallynye tatau nak beli hape ngan tema kaler hape for the said occasion... so kami ala-ala cam tadak hala tujuan aa... tapi dalam minda nih, I have planned for it to be a purplish theme... ala-ala tema raya kami tahun 2009 yang lalu... yang bestnye masa dok sibuk pilih-pilih baju tu... Kaisah sok lari sana... lari sini... dah jadik cam playground dia lah pulaknye... sibuk la aku dok mengejar Kaisah... last-last pencarian baju entah ke mana...

=> alkisah...

0 comments on "@ dah beli jom blah (I)"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates