[BLOGGING IS IN THE BLOOD. REVIEW, TRAVEL, EVENT, PRODUCTS, BOOKS, FOOD AND BEVERAGES, SAFETY, HEALTH, QUALITY ASSURANCE, MYSTERY SHOPPING, TRANSLATION, PARENTING, FAMILY, EVERYTHING.] [FOR ANY REVIEW, EVENT, FREELANCE, TRAINING, CATERING, ALL KINDS OF JOB, KINDLY CONTACT: 018-2767882 / DE.ALIF.SHOPPE@GMAIL.COM] [ANY PICTURE(S) WHICH WAS @ WERE NOT ORIGINATED BY US ARE THE PROPERTY OF THE OWNER AND THE CREDIT GOES TO THEM.]

Breaking

Monday, January 25, 2010

@ dah beli jom blah (I)

Ahaks... nih antara gambar-gambar yang telah kuperamkan... dah agak masak dah ni... goreng pun sodap... btw, masa ni kami dok sibuk mencari-cari kaler ape yg nak dipakai untuk one of the occasions that our family intended to go... lame gila weiii baru nak update story-mory... hahahaha... well, story maybe aa dah lapuk tapi gambar still kiut-miut what...

Har har har... what a statement la kan... masa nih, as usual kami pi shopping ala-ala gurls day out aarrr... cuma terselit Aliuddin sorang boy... yang lelain cam biasak... angah, Kaisah ngan ibu Kaisah laa... kot ibu Kaisah tinggal sapo la yang nak drive... others ditinggalkan kat umah Uda di Gombak... tenang dan selesa sikit nak membeli-belah...

Well, at that point of time actuallynye tatau nak beli hape ngan tema kaler hape for the said occasion... so kami ala-ala cam tadak hala tujuan aa... tapi dalam minda nih, I have planned for it to be a purplish theme... ala-ala tema raya kami tahun 2009 yang lalu... yang bestnye masa dok sibuk pilih-pilih baju tu... Kaisah sok lari sana... lari sini... dah jadik cam playground dia lah pulaknye... sibuk la aku dok mengejar Kaisah... last-last pencarian baju entah ke mana...

=> alkisah...

No comments: