@ dah beli jom blah (II)


Tengokle gaya-gaya Kaisah tu... sabo jek la... aku dok main kejar-kejar ngan Kaisah... sambil sikit-sikit jek tengok-tengok baju kat kodai tuh... takde la lama sangat pegi sana sebabnye pastu jek Kaisah dah ngantuks... cian my intelligent precious angel nih... sampai tersengguk-sengguk dia kat kedai baju tu haritu...

Btw, pastu seperti biasa... since ayah Kaisah tak ikut... sibuk la Kaisah dok nak roger ayah dia... 'ayahhhhh... ayahhhhh...' dok panggil camtu... geram jek... asyik-asyik ayah... hihihihih... yang lagik geram tu, bila kita dok mengeja... A... a... YAH... yah... Kaisah akan sebut ayah... pastu eja la pulak I... i... BU... bu... AYAH gak... huhuhuhuhu.... sabo jek la...

Kaisah currently memang dah bijak bangat guna tepon... dari segi nak merosakkan housingnya... ahaks, especially tepon ibu Kaisah... dah berapa kali laa ayah Kaisah dok tukar housing tepon tu... dok pecah sana... pecah sini... bukannye ape, almaklumlah... tepon second-hand... huhuhuhuhu... aritu, once upon a time pada tawun lepas kan I missplaced my hp... thus, habis sumerr nombor ilang... ;(...

Ok... let's go back to Kaisah's story-mory... my intelligent precious angel nih juga sudah agak petah bercakap... bising sungguh mulut dia dok mengomel masa kat kodai tempoh hari... tergelak-gelak salesgirl tu... bukannye ape... Kaisah kan baru setahun lebey... but maybe disebabkan oleh pergaulan dengan cousins yang lebih besar dari dia membuatkan kaisah agak matured jika nak dibandingkan dengan umur tersebut...

Share:

1 comment:

  1. amboi3...da pandai bergaya anak dara sorang ni yea...

    cepat masa berlalu kan...huhu

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS