Sunday, January 31, 2010

@ enfagrow session (II)



Session sekejap jek... tapi sessi pemakaian 'topi' masih berlarutan... ahaks... bukannya ape, semenjak dah semakin besar nih... Kaisah dah semakin seronok bergaya... pantang jek mandi, mesti nak pakai baju cantik-cantik... pastu mintak ikatkan rambut, then kena amik gambar... siap posing gitu... ;)... bb gurl lah katakan...

Tapi ibu Kaisah agak geram gak @ this moment sebab baju yang Kaisah pakai nih... dah ala-ala rosak skit... huhuhuhuhu... kat baju tu dah ade kesan-kesan tompokan tahi lalat... waaa... udah le ibu Kaisah sayang ngan baju tu... well, all baju pun kita sayang kan kan kan... ye arr... bukan senang nak carik duit sekarang nih kan kan kan... takde de owang nak bagik seposen waima satu sen pun free-free kat kita tak gitu?... baju Kaisah tu at first memang le ok, tapi disebabkan bila basah dok kepam dan letak campur-campur ngan baju yang kering sebelum dibasuh... tu yang jadik camtu tu... hangin tul dibueknyo... bila tanya kat ayah Kaisah... al-biasa-lah... 'mane ade abang letak campur-campur'... huh... geram sungguh...

Bukan ape... sayang kan baju...@ least kalo kita jaga elok-elok, bole la jugak direcycle kalo ade bb gurl lagik kan kan kan... lalalalalal... oh ye, status of bb inside of me laks, as at last scan... gynae tuh mentioned XY... kalo nak diikutkan 'perwatakan' perut dan gaya pembawakanku kali ini... memang lain skit kalo nak dibandingkan masa preggykan Kaisah... kali ni, letihnya sungguh hebat, tulang-temulang rasa cam nak luruh... dan tak lalu makan sokmo... tapi kita tengokla masa dah lahir nanti camne kan... betui ke dak prediction tu... we'll never know...

Okay, back to square one... hihihihi... konon nak citer pasal enfagrow session (II)... dah terstory-mory about sumthing else laks... so, there's Kaisah with her party 'cap / hat' or whatever we called that thing... sekarang nih kalo nak pi membeli-belah barang dapur memang senang sebab Kaisah memang suka ride the trolley... tapi yang jadik masalah bila dia tanak duduk kat kerusi yang ada kat trolley tu pastu tanak pegang... bukan ape, takut jatuh kan... or, mebi her hands will accidentally terpegang benda-benda 'bahaya' macam kaca ke benda yang tajam ke... iskkk... mintak simpang...

0 comments on "@ enfagrow session (II)"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates