Wednesday, March 24, 2010

@ sekali terkenang (I)



Sekali terkenang daaa... well-well... peristiwa-peristiwa ini berlaku masa Hari Raya Aidilfitri yang lalu... hihihihi... syok gila ahh... selepas sebulan kita berpuasa... dapat bersama-sama meraikannya dengan keluarga tercinta... owh, sungguh syahdu... tema keluarga kami pada tahun 2009 adalah warna ungu... ahaks... sebenornye, bukan sengaja nak bertemakan warna ungu... tetapi disebabkan baju Kaisah warna ungu... ibu dan ayah pun ber'wajah' ungu lah jugok... ;)

Kenapa la lambat sangat post kat blog mengenai perayaan yang sungguh meriah ini?.. Alasan-alasannya adalah seperti berikut:
1) tak perasan gambar dah diupload ke dalam lappy
2) lum alter gambar-gambar yang disnap secara tonggang-terbalik
3) malas nak belek-belek folder yang berlambak2 kat dalam lappy
4) connection kat umah tu kengkadnag ok kengkadang tak ok

Begitu banyak alasan yang diberikan kan kan kan... tapi whatever it is... sambutan Hari Raya Aidilfitri yang lalu memang berbaloi-baloi dan menyeronokkan... altho tak semua balik belah kampung nenek pada tahun ni... tapi tetap meriah... tetap cam nak roboh umah nenek dibueknyo... ahaks... (tu belum semua balik tu...) tapi meriahnye tetap terasa...

Kami balik kampung pada malam raya itself... manyak kije aaa... tak dapek nak amik coti awal... alhamdulillah masa on the way balik tu jalan clear... tak jam... eh, masih kuat gak ek, ingatan ibu Kaisah ni mengenai perkara-perkara yang terjadi berbulan-bulan nan lalu... hihihihi... so, malam tu kami sampai dalam lebey kurang kul 10 malam sebab lepas balik keje... balik umah dulu... kemas-kemas ape yang patut baru chalo...

=> to be continued...

0 comments on "@ sekali terkenang (I)"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates