Wednesday, March 31, 2010

@ sekali terkenang (III)



Har har har... masih dalam mood raya... ape la kena dengan ibu Kaisah ni... alalalalalala... actually, kat dalam hati ni rasa cam nak pegi vacation aaa... tatau nak pegi mana... nak kata pegi vacation yang jauh-jauh ngat ke tak jugak... setakat bole balik kampung or pegi saja-saja tido kat hotel (just to get a feeling away from home)... pun kira ok aaarr... means that the 'vacation' need not to be a real vacation... just a runaway from home will do... hmmm...

I felt like going to:
1) Balik kampung
2) Genting Highlands
3) Air terjun... ntah
4) Sungai Congkak

Mesti u'olls akan merasakan bahawa...'aper daa... gambar tak relevan langsung dengan ape yang dibelogkan kan kan kan'... hahahahaha... bagik can la ek, semenjak-menjak dah semakin hampir nak deliver nih... macam-macam yang difikirkan oleh ibu Kaisah... from present to future... ;p

Okeh, jom story skit pasal raya nih... standard la kan... ade tangkap gambar family... pastu ade amik gak gambo masa bermaaf-maafan... juga bersama-sama saudara-mara... yang ade 4 orang including Kaisah tu...
1) Kaisah - anak sedara
2) Wahida (yang besar) - mak sedara
3) Adik Awid (yang kecik) - mak sedara
4) Anak along (anak Pak Lang) - anak sedara

Mak sedara ngan anak sedara pun dah hampir sama baya... hihihihi... that's how our family goes... even Induk... mak sedara for our batch yang paling bongsu pun dah baya-baya ngan our Angah... means mak sedara hampir sebaya ngan anak sedara... sebabnye, Induk adalah adik ayah yang paling bongsu while angah merupakan anak ayah yang ke2... haaa... renung-renungkanlah...

Sometimes, we'olls pun kompius yang ini pak/mak sedara ke our batch?.. hihihihihi... tapi yang penting kita panggil ikut gelaran... like along, angah, alang, atih... so on and so forth... @ least kita masih menghormati mereka walaupun yang lebih muda... yang tua sudah semestinya...

=> nak sambung lagik ke???... tengoklah, camne...

0 comments on "@ sekali terkenang (III)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates