Friday, May 28, 2010

@ alamak vs ala emak


During my maternity leave nih, Kaisah sering gak la buat perangai... almaklumla... dah ada bb Thaqif... dah jadik Kak Long... thus, a lot of things la yang dibuatnye... well, of course untuk menarik perhatian la kan... bebudak yang baru dapat adik kan selalu camtu... sekejap nak tu la sekejap nak ni la... kadang tuh geram pun ade... sabo jek la...

Ibu Kaisah and Thaqif actually 'agak bz' gak menyetelkan keje-keje opis yang telah diamanahkan untuk disiapkan... that's why I can be seen on9 forever... hiks... sementelah nak buat keje opis, mane nak tengok bb Thaqif, mane nak melayan kerenah Kaisah... tergelak ngan satu scene yang telah berlaku semalam aka 27052010...

Kaisah as usual dok nyibuk nak kacau ibu... bb Thaqif lak dok layan tido jek... since ibu buat dunno jek, Kaisah pun mintak la nak main game kat lappynye... so, I on her lappy and bukakkanla game seperti yang dikehendaki that is Z.U.M.A... dah bukak game nak suruh kita main sekali lak... iskkk, sabo jek la... so, I played with my beloved daughter... bukan main ngat pun, tengok dan bersorak untuk Kaisah... yang kelakarnye ialah part bila all of the 'balls' masuk kat dalam mulut tengkorak... i said alamak... Kaisah lak ngan konfidennye jerit... ala emak... hihihihihi...

0 comments on "@ alamak vs ala emak"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates