Saturday, March 3, 2012

@ chocolate runway


My precious eldest daughter and me memang minat gila tengok all of the cooking series kat Food Network Asia... sometimes kalo tadak kat channel tuh, kat AFC, 711 pun ado... as such, my confinement routine is mostly viewing these channels... dah memacam idea datang in order to start balik the cooking routine... well, simple cooking with excellent taste of course... yang tak ambik banyak masa dan tak perlukan ramuan yang pelik-pelik...

Tadi, masa tengok Chocolate Runway memang le lawak...

Nur Alif Kaisah: Ibu, chef tu tengah buat baju la ibu... eh, dia guna coklat?... bole makan coklat tu... kenapa dia buat baju pulak ibu?...
Ibu: Saja je dia buat baju kakak... judge tu nak tengok siapa yang boleh design baju dengan menggunakan coklat tu yang paling lawa...
Nur Alif Kaisah: Ooo.. ibu, maksudnya baju tu nanti boleh dimakan la kan... sebab baju tu coklat...
Ibu: Ye darling...
Nur Alfi Kaisah: Tapi ibu, jangan makan orang yang pakai baju tu tau... sebab dia tu orang dia tu bukannya makanan...
Ibu: .....

0 comments on "@ chocolate runway"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates