KELAS MATEMATIK YANG TAK BORING DAN SANGAT BERBALOI, JOMLAH SERTAI BERSAMA-SAMA, MEMANG MENARIK


Best la ibu Kelas Matematik masa hari Sabtu baru ni... banyak juga formula yang Cikgu Shahril share... Pelbagai pengisian dan Thaqif rasa berbaloi sangat bangun pagi untuk join kelas ni.... ada kuiz, ada sessi soal-jawab, kiranya kalau tak faham tu, boleh terus tanya direct kat cikgu...

Ya ibu, ayah... Thaqif sebenarnya agak reserve in terms of apa yang berlaku di dalam kelas... I was quite surprised actually when he exclaimed on kesukaannya terhadap kelas tersebut .. ini mesti cikgunya best ni kan... terima kasih Cikgu Shahril dan Fly High Training Centre 😍😍😍😍
Bersemangat tengok anak-anak belajar tadi... sampai gelak-gelak Alif Thaqif belajar... seronok katanya... ini maciam πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘


Nanti ada lagi Seminar Impak Maksimum ni... InsyaAllah bulan Julai, Ogos dan September... jom recce jadual dan pengisiannya ya ibu-ayah... 

SEMINAR IMPAK MAKSIMUM TAHUN 5 dan 6 2021

BM • BI • MATEMATIK • SAINS
(Serendah RM50 per subject)

Jom sertai Bengkel Tahun 5 & 6 SESI 1 bersama 4 guru cemerlang.

TERHAD KEPADA 100 ORANG SAHAJA (Online)
UNTUK TAHUN 5 DAN TAHUN 6

Teras PBD dan DKSP
Persediaan Awal ke Sekolah Menengah dan Ke Sekolah Khusus (SBP & MRSM)

Wrap u' sessi Sekolah Rendah

Yuran penyertaan adalah sebanyak RM200 (Online) bagi setiap sesi
Bengkel yang berlangsung selama 2 hari dan merangkumi 4 subjek per sesi


SESI 1

29 & 30 MEI 2021
ZOOM Meeting (berubah atas faktor perlaksanaan PKP)

TENAGA PENGAJAR

GB Shahril
Sir Hazwan
Cikgu Bob
Cikgu Shukry Supaat

JADUAL WAKTU

Sabtu & Ahad
8.00am - 2.30pm

SABTU

Bahasa Melayu
8.00am - 11.00am

Matematik
11.30am - 2.30pm

AHAD

Bahasa Inggeris
8.00am - 11.00am

Sains
1.30am - 2.30pm


TARIKH BENGKEL

1) Sesi 1 - 29 & 30 Mei 2021 (Online)
2) Sesi 2 - 03 & 04 Julai 2021
3) Sesi 3 - 28 & 29 Ogos 2021
4) Sesi 4 - 25 & 26 Sept 2021


YURAN PENYERTAAN

RM200 per session bagi kelas online

(2 hari/4 subjek)



#seminar #seminarimpakmaksimum #bahasamelayu #matematik #english #science #primaryschool #sekolahkebangsaan

xoxo

Share:

No comments:

Post a Comment


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS