CARA UNTUK SERTAI CRYPTOCURRENCY PI NETWORK SECARA PERCUMA

0
 Assalamualaikum dan hai hai hai everything...

Untuk pengetahuan semua, komuniti pi network dah berkembang mencecah 25 million users worldwide dan sedang melombong pi secara percuma untuk diri mereka...


Apa benda Pi Network ni kannnn?

Pi adalah app yang membolehkan korang mengumpul crypto currency PI melalui smartphone korang. Pi yang kita kumpul nanti boleh di bawa ke Fasa 3 (Main net) untuk transaksi jual beli...
Rugi sangat kalau korang tak tahu pasal app Pi Network ni... Serious...

Sebenarnya ramai dah orang luar Malaysia yang dah download apps ni since dorang dah tahu kewujudannya... tak perlu keluar duit pun... tapi ramai lagi orang kita yang belum tahu...


Langkah-langkah untuk download Pi Network ni.

1. Buka Playstore atau Appstore.
2. Cari aplikasi Pi Network.
3. Tekan download dan install apps tersebut di telefon korang.
4. Masukkan kod invitation : aliftini0418
5. Kumpulkan Pi coins banyak-banyak dan nanti bila Main net dah siap, akan diberitahu bila coins yang kita kumpul boleh ditukar kepada duit.
6. Korang hanya perlu buka dan tekan butang mining setiap 24 jam sekali je untuk dapatkan Pi percuma. Senang kan? Ini hanya selagi kita masih di Fasa 2. Bila dh sampai Fasa 3, nak join masa tu untuk dapatkan benda free ni tak boleh dah kerana Pi currency dah masuk bursa.

Kenapa kena kumpul sekarang?

Katakan kita dah kumpul tak perlu banyak pun katakan baru join dapat kumpul 50 crypto pi currency jer. Apabila pi dah masuk bursa untuk dijual, katakan 1 pi coin bersamaan USD 100:
Anggaran*
50 pi x USD 100=USD5000 
Cuba convert kepada RM
USD1=RM4
USD5000=RM20000 😱😱😱😱

Ini kalau kumpul setakat 50 pi coin gaissss... bayangkan yang da lama kumpul cecah 1000 pi coin atau 10000 pi coin, berapa anggaran korang dapat? Paling penting korang tak perlu keluarkan sesen pon duit untuk dapatkan pi ni. Best kan?



Jangan lupa untuk bermula sebagai seorang pelombong pi hokey!

NI SIMPLIFY STEPS

1️⃣ Go to Google Playstore.
2️⃣ Type Pi Network.
3️⃣ Download.
4️⃣ Use FB, mobile number susah, nanti hilang tak dapat balik coin.
5️⃣ Input all your personal details according to your IC, then, create your username.
6️⃣ Use aliftini0418 as your invitation code. System memang akan mintak invitation code.
7️⃣ Press butang kilat to begin mining.

Nah, I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 25 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link and use my username: aliftini0418 as your invitation code. 

Mine pi jangan tak  mine gaissss... all the best....

Muah ciked...

xoxo


Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)
To Top