Tuesday, December 9, 2008

@ sebelum aidiladha



Suka betul tido letak tangan macam tuh... memang ek??? aku peratikan, since lahir sampai sekarang... suka betul Kaisah tido macam tuh... pastu mesti nak peluk Mr Brown (teddy bear)... kalau dah terjaga pulak sibuk dok garu-garu or usap kot dahi arr, kepala arr, telinga arr... memang babies camtu kot... coz anak sedara yang lain pun lebey kurang je aku tengok...

By the way, masa nih kami berdua tengah dok tunggu ayah Kaisah untuk ke umah nenek Idah kat Cheras sebenarnya... lama betul tunggu... sampai nak tertido dibuatnya... since Kaisah dah tertido dulu, ibu Kaisah pun terus letakkan my beloved angel nih kat dalam buai untuk memudahkan proses mengemas... ngeh ngeh ngeh... ;)

0 comments on "@ sebelum aidiladha"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates