Tuesday, January 6, 2009

@ gembiranya dalam hati



Ini actuallynye bukan la baru jek aku amik gambar but on Christmas Day ari tuh... orang ramai-ramai cuti Krismas, kami pakat dok kat umah... siapkan tempahan cupcake ngan apam gula hangus... lagi ade gak yang tempah dadih ngan aiskrim Malaysia... alhamdulillah... (korang tanak tempah ke??? hihihihihihi)...

Bila dah dok kat umah berdua jek dengan Kaisah... rasa boring lah pulak... so ape lagik, kenen-kenen kat hubby... ayat baek punya... 'Bang, 'susu' Kaisah dah nak abis... jom kita pegi beli susu...' 'Tengoklah kalau sempat...' iskkk, geram tul... balik-balik dobi, balik-balik dobi kan kan kan... lepas dah tanya tuh, aku terus la buat keje umah macam biasa... buat donno jek kat hubby... tetiba...

Jeng jeng jeng... 'Ayang, cepat siap... Olympic bagi cuti ari nih... hantar Orchid jek...' 'YES'... aku pun terus la siapkan Kaisah... (aku memang dah sedia siap sebab dah pakai baju long sleeves siap-siap... hihihihihihi)... so off we go...

Aik, kenapa macam lain jek jalan nih, kalau nak pegi kedai sing-seh yang aku dok selalu beli susu Kaisah tu lain... ni macam nak pegi jauh jek... aku diam jek lagi...

Rupa-rupanya hubby nak pi Giant BK5... okay... Giant, here we come...

Dalam fikiran dah ade list of products dah tuh...
1) Susu Kaisah of course
2) Pampers
3) Baju skirt
4) Lauk-pauk yang nak dimasak
5) Barang-barang nak buat spaghetti

=> yiihaa...

0 comments on "@ gembiranya dalam hati"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates