Tuesday, January 6, 2009

@ walaupun tak sihat masih berjalan (II)



Wahai... tak abis-abis lagik meng'window'kan diri nampaknye... isk isk isk... siap ber'peace' lagik tuh... masa nih aku dok jenuh carik tepung... tak dapat carik tepung okay??? Jenuh mencarik kat sana-sini... rupanya diletakkan kat area makanan tin... sepatutnya kan tepung gandum, tepung beras, tepung pulut dan kesemua anak-beranak tepung diletakkan kat area kering... bahagian buat kek then ada gula dan yang sewaktu dengannya... tu yang aku pelik bin ajaib apabila semasa proses pencarian tersebut, sewaktu kami pergi ke lokasi yang telah dijangkakan produk itu berada di sana... ia tiada... (ayat... tak hengattt...) aku sebenornye nak cari tepung sebab ingatnye malam tu nak masak cempedak goreng... (kawan alang bagi...) lagipun hubby teringin nak makan... akhirnya... cari punya cari... jumpala jugak... alkisah...


Keboringan tahap cipan sedang melanda hubbyku... hihihihihihi... mana taknye, hubby nak balik cepat sebab dah nak time hantar barang hotel... aku lak sebok nak cari barang ape ek??? haa... botol baru Kaisah as in botol yang ade pemegang tuh... and of course dok tinjau-tinjau kalau ade new rompers... tapi payah sikit sebenarnye kalau aku nak membeli dan belah nih... hubby agak particular... dah banyak la... okay ke kain tuh?.. tak panas ke..? bla bla bla... bukan particular ape, sebab Kaisah nih kulitnye agak sensitif... tak bole sebarang wa cakap lu... kalau tidak mula la ruam la, melecet la...

=> huhuhuhuhuhu... anakku berkulit 'mahal'


Setelah kepenatan... sampailah waktu untuk tidur... zzzzz...

Are you sleeping, are you sleeping?
Nur Alif Kaisah? Nur Alif Kaisah?
Morning bells are ringing,
Morning bells are ringing
Ding Ding Dong, Ding Ding Dong.

=> bukan morning daa... night maa...

0 comments on "@ walaupun tak sihat masih berjalan (II)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates