Monday, January 5, 2009

@ walaupun tak sihat masih berjalan (I)



Masih lagi mengenai kisah sewaktu Kaisah cirit-birit hari tuh... aku nih memang very the busy tetapi... masih dok sibuk nak upload dan story-mory kan korang semua regarding nih... the addiction to taking pictures have made me grew 'insane' on that hobby... well, kalau nak dikatakan yang aku nih seorang yang photoghenic tak la jugak... (hik hik hik) but I dunno why, memang semenjak dua menjak nih memang suka teramatlah sangat untuk mengambil gambar...

Well, masa nih kami masih di Tesco Puchong... kat area electrical appliances... I'm quite the teruja actually especially bila tengok new models of electrical appliances... oh ye, ari tuh ade la terperasan satu toaster oven... RM 30 jek okay??? before less dalam RM 75.99 kalau tak silap... depa nak buat clearance sale lah katakan... ingat memula tuh nak amik... (yelah... aku kan sekarang nih dok meniaga apam gula hangus freshly baked from home... promo nih...) tapi bila difikir-fikirkan balik, kecik aarrr oven tuh... tak muat nak masuk loyang yang aku selalu guna tuh... jadik aku pun batalkan ajekla niat tersebut... (tapi, kalau dapat best gak kan buat koleksi... ya right... dok menyemakkan umah nanti kata hubbyku cayang...)

Then, kami melencongkan kaki ke area permainan kanak-kanak... BAHAYA... (ada yang nak toy nanti karang... ayatnya of course, ibu, dah lama kita tak beli toy baru... bole... bole blah... hihihihihihi)... aku tolak troli along Kashah dengan angah Adid pass-by jek area tuh... hahahahaha... tapi before pegi Tesco memang dah pesan, ibu belum dapat gaji... kalau nak beli ape-ape, kita beli tahun depan okay... (tahun depan tuh... masa tuh kan bulan Disember 2008)... nasibla...

Ayah Kaisah dok menunjukkan permainan Barbie Doll pada Kaisah... saje jek nak tengok Kaisah suka ke tak... hmppp... tak suka... yea yea... alhamdulillah... bukan ape, ibu Kaisah pun kureng sikit kalau berkenaan dengan permainan dolls nih... ntah... tak minat... I brutal maa.. ibu rugged...


Nampak no kecik-comel jek anakku di dalam troli mini... ayah Kaisah tengah pujuk apela kat Kaisah tu... father and daughter chat...

=> love ma' family always and forever...

0 comments on "@ walaupun tak sihat masih berjalan (I)"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates