Tuesday, January 6, 2009

@ walaupun tak sihat masih berjalan (II)



Happy family... knock knock... Is Mr Gardener at home??? Sorry, not at home... atau Yes, ntah tak hengat... one happy family... korang masih ingat tak permainan tuh???

Well... bila aku mengimbas kembali detik-detik kehidupan sepanjang berpuluh-puluh tahun yang aku dah menghirup udara segar Yang Maha Esa nih... aku terkadang terpana dan rasa agak terharu dengan segala pemberiaan Illahi yang sungguh bermakna bagi diriku iaitu:
1) Suami yang penyayang
2) Anak yang bijak
3) Keluarga yang menerima dan memahami diri kami seadanya
4) Sahabat-sahabat yang tiada galang gantinya
5) Kamu-kamu sekalian

Bagi aku inilah semua pelengkap bagi kehidupanku termasuk kerjaya (yang harapnya semakin mantap dari hari ke hari...) bisnes yang semakin maju... semua itu aku rangkumkan untuk membentuk suatu perkataan keramat yang amat aku senangi iaitu... K.E.L.U.A.R.G.A atau dalam bahasa omputihnya F.A.M.I.L.Y

For me, what ever it is, family will always be the top and foremost priority... a happy family is one of the most crucial and vital elements in the making of a success person... yes, I do believe that...

=> apa kaitan dengan gambar daa...

Well, gambar-gambar nih kan menunjukkan keseronokan kami bersama-sama although hanya ke Tesco... (hihihihihih) but, with the familyhood feeling tu yang buat kita tak kisah walau apa pun yang berlaku... meaning, tak perlu la sampai pi ke Itali (teringin gak...), Paris, New York... (cehhh, oversea jek...)... Pulau Redang... Tioman... bla... bla... bla... tapi kita akan tetap berasa bahagia asalkan kita bersama-sama dengan yang tersayang...

=> moral of the n3 ialah sayangilah keluarga anda... (tazkirah gitu...)

0 comments on "@ walaupun tak sihat masih berjalan (II)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates