Tuesday, April 28, 2009

@ anakku nan solehah



Dengan bertudung pink, Kaisah beraksi dengan ayahnya... hihihihihihi... tak relevan langsung, pakai tudung pastu pakai seluar pendek la pulaknya... sabo jek la... tapi niat dah ada dah tu... geram sungguh menengok pipi Kaisah... tu yang kalau orang lalu-lalang (if we went anywhere...) mesti stop by and tegur Kaisah... ada tarikan la tu... tarikan di pipi... ;)

Tudung nih ngam-ngam la pulaknya kat Kaisah, beli masa Raya Aidilfitri tahun 2008 yang lalu... RM5 jek, but so sweet and cute bila anakku yang comel memakainya... tengokla anak sape... hihihihi... nak jugak tu ibu Kaisah ni...

Whatever it is, ibu dan ayah sentiasa mendoakan agar Kaisah membesar dengan kuat dan sihat serta menjadi muslimah sejati yang solehah dan menghormati ibu ayah, keluarga, guru, mereka yang lebih tua dan semua insan di muka bumi ini... AMIN...

1 comments on "@ anakku nan solehah"

Hezesuze on April 28, 2009 at 5:32 PM said...

wah!
sooooo cute kaisah..
oppps! tp kai sluar pendek ler plak

sape lah ibu kaisah ni ek...wakaka larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates