Tuesday, April 28, 2009

@ topi Mickey Mouse



My beloved angel dengan topi Mickey Mousenye yang hampir nak tetas sebab angah Adid suka sangat pakai... huhuhuhuhuhu... now, sejak 'dah dapat kaki nih...' although about 6 - 8 steps... dah jenuh kena mengejar whenever she moves around... very active kid though, dah la dok bergaul ngan anak-anak sedara yang semuanya lelaki... just imagine... setakat panjat-panjat kerusi tu kira small matter lah...

Sometimes aku lak yang takut tengok Kaisah dok selamba jek pi sana-sini terkedek-kedek... tapi Kaisah herself relax je bro... hihihihihi... kerusi meja solek yang ringan tu dengan selamba jek Kaisah leh angkat sebelah tangan (dalam beberapa saat la...) ... fuhhh... membesar dengan kuat dan sihat nih...

Kat mana-mana, boleh jek Kaisah amik gambar, well, kalau ayah or ibu Kaisah pegang handphone jek, automatically Kaisah mesti ala-ala get ready untuk di'snapped'kan picturenya... siap maintain in the position for a moment lagik tuh... anak-anak zaman sekarang kan, zaman kita dulu mana tau nak beraksi cam gitu... ;)

Gambar ni diambil kat umah angah, kat dalam bilik along Qashah ngan angah Adid... selepas balik kelas... padahal dah kul 10 lebey dah ni... bulat lagik mata bebudak nih... nak tido malam, kalau tak pukul 11 or 12, memang tak sah... ibunya dah terhoyong-hayang ngantuk dah, anaknya masih maintain lagik... dah la ayahnya pulak suka sangat la main ngan anak kesayangannya time-time gitu... jenuh la ibu Kaisah nak kena membebel suruh tido... yelah kan, kita nih esok paginya nak kena bangun awal nak siapkan diorang... tak gitu???

1 comments on "@ topi Mickey Mouse"

Hezesuze on April 29, 2009 at 7:13 PM said...

hahaha tu baru sorang tini oiiii...

biasaler kalo da jd sorang ibu...wajib bsekang mata tuk ank2nye..kan??

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates