Wednesday, April 29, 2009

@ lagi bersama topi



Hihihihihihihi... sambungan dari entri lepas mengenai topi Kaisah... well, although time passes by macam menuang air ke dalam gelas jek... sungguh laju, tapi ibu Kaisah tak kisah, although actuallynya dah mengantuk tahap gaban... tetap excited dok amik gambar Kaisah... it will be a very memorable moment in future kan bila kita view balik all of the pictures together-gether...

Oh ye, I wanna story a bit kat u'olls semua... angah preggy again!!! My oh my, aku dah agak dah sebenarnye... since seeing along Qashah, Adid ngan Aliuddin dok buat perangai jek... usually memang ada isi punyalah... but aku buat donno jek memula tuh... semalam baru aku tanya angah n she said "Yes, I'm preggy again..."... well, about 7 months from now Kaisah will no longer be the youngest grandchild to Encik Abdul Latif...

So, mane nak antar Kaisah yek masa angah bersalin nanti???... bebudak nih dah tentu my hubby and me yang kena jaga masa angah bersalin, sama macam masa angah bersalinkan Aliuddin ari tuh... aku amik cuti la maybe 2 days... but semasa angah dalam pantang nanti nak antar Kaisah kat sape ek untuk dijaga... earmmm lebey kurang ada 7 bulan lagik... we'll figure out a solution, I hope...

0 comments on "@ lagi bersama topi"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates