PIKAT HATI YANG TERSAYANG BERSAMA XOXO


Warna bibir memainkan peranan penting sebab ia menggambarkan diri kita... kalau dah bibir kita pucat lesi, orang akan fikir samada kita sakit atau tak tahu jaga penampilan diri kan... 

Berapa ramai di antara korang selama ni selalu ada masalah:
1) Takut nak bergaya sebab ada masalah bibir kering.
2) Tak pandai nak pilih warna yang sesuai untuk bibir korang.
3) Tak tahu produk yang terbaik untuk korang.
4) Takut nak berbelanja lebih untuk produk kosmetik.

What if kami boleh bantu korang?
Dalam Set XOXO ni terdapat 3 set Lip Matte (Code: 1989, Dewi & Single) dan PERCUMA 1 Lip Remover khas untuk korang...

Lip Matte ini juga dapat membantu korang:
1) Melembapkan bibir dan menjadikannya lebih cantik, lebih lembut dan menawan.
2) Membantu merawat keadaan bibir kering dan menambah seri bibir korang.
3) Menjadikan bibir sangat lembut dan terasa segar.
Barulah boleh pikat hati yang tersayangkan?

Antara bahan yang ada dalam lip matte ni adalah:
1) Shea Butter
2) Sweet Almond Oil
3) Sunflower Seed Oil
Tak payah risau dah lepas ni sebab lipmatte ni akan bantu merawat dan melembutkan bibir korang tau...

Berminat nak dapatkan XOXO - by Neelofa X MAMASAB?
RM99 sahaja


xoxo

Share:

No comments:

Post a Comment


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS