GET RM16 OFF - TEALIVE - UNTIL 30/09/2020


Assalamualaikum dan hai hai hai everything... sambil buat kerja sementara cuti Public Holiday sempena Maal Hijrah ni, kebosanan dek keseorangan di sini memang menggamit perasaan... untuk korang yang baru follow blog aku (blog family aku actuallynya) ni, aku stay di hujung selatan tanah air, mencari rezeki di sini sementara keluarga kecilku berada di central... basically, aku memang akan sentiasa memastikan waktu aku dihabiskan sepenuhnya untuk kerja, some part-time tasks and other freelance tasks so that aku tak rasa sunyi... yelah kan, kat sini, aku tinggal di penginapan yang disediakan sorang-sorang... kalau macam hari ni, memang aku terperap je lah kat bilik... makanan semua aku dah beli siap-siap malam tadi... kalau japgi aku lapar, aku akan minta runner je belikan... nampak tak level malas nak keluar bilik tu tahap gaban sangat kannnn... hehehehe...

So, tadi aku dah siapkan some homework yang aku dah bawa balik siap-siap semalam... actually, boleh je buat esok, tapi aku nak siapkan lebih awal so that aku akan ada lebih masa untuk handle other inspections yang lebih memerlukan penelitian... tadi aku browse through internet sambil dok recce kot-kot ada giveaway lagi... tup tup aku landed kat promo Tealive ni... ini kalau Kaisah, Thaqif, Nuha dan Khairah nampak ni... sure suka betul diorang... mana taknya, sanggup seh kumpul duit belanja sekolah sebab nak beli TeaLive ni... and then, since Kaisah ada card TeaLive, memang anak-anak aku dok selalu swipe la kad tu untuk mendapatkan lebih offer and discounts in the future kan...

So, here's the offer ya gaissss...
Enjoy up to RM16 OFF Tealive on DeliverEat.my with promo code: SUPPORTLOCAL
Terms and conditions apply (refer to DeliverEat app or website)

Valid till 30 Sept 2020...

Jom grab cepat-cepat ya...

xoxo


Share:

2 comments:

  1. Sama la macam anak akak tu. BOleh kata tiap minggu foodpanda mai. Simpan duit belanja sekolah untuk ni.. Lepas tu kita kata dia dah gemuk kejap je insaf nya..

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (138) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (77) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (218) exercise (1) family (304) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (78) freebies (5) freelance (64) friends (205) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (113) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (31) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (60) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (31) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (35) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (279) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (182) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (66) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (14) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (167) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS