JOM DAPATKAN PENGINAPAN 2 MALAM PERCUMA DI RIDEL BOUTIQUE HOTEL WAKAF CHE YEH ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Monday, November 30, 2020

JOM DAPATKAN PENGINAPAN 2 MALAM PERCUMA DI RIDEL BOUTIQUE HOTEL WAKAF CHE YEH


Abis PKPB nanti nak bercuti ke mana?
Ke Kelantan?
Nak menginap kat mana best?
Dicadangkan di antara tempat popular di Kelantan...
Kat mana tu?
Wakaf Che Yeh laaaaa...


Apasal situ???
Semuaaaaaa ada!!!
Makanan tempatan yang cukup sedap sedap belaka!
Shopping, jangan cakap la... Tengok tu, nak! Tengok ni, nak!!! 
Keluar dari situ mesti ada kenangan punya... 

Tapi nak menginap kat mana???


Nak hotel harga bajet? 
Selesa?
Mudah nak ke Wakaf Che Yeh???
Dan juga ke tempat pelancongan sekitar Kota Bharu dan yang berhampiran???


Dicadangkan RIDEL BOUTIQUE HOTEL WAKAF CHE YEH!!!

Confirm puas hati punyaaaa!!!
Tak perlu risau pasal parking...
Tak perlu risau pasal makan...
Tak perlu risau pasal apa pun...


Boleh booking terus melalui Whatsapp.
Harga juga boleh dapati di situ juga..

BONUS KHAS UTK ANDA YANG TERPILIH!!!

PERCUMA 2 MALAM jika anda menginap untuk satu malam!!!
Hanya 2 pelanggan layak untuk setiap hari!!!


Whatsapp : https://wa.me/c/60139024492

Facebook : https://www.facebook.com/ridelboutiquehotel/

#kbba9 #RidelBoutiqueHotel #hotelbajet #hotelkotabharu #hotelmurahkelantan #hotelmurah #hotelwakafcheyeh #kelantan #hotel

xoxo

7 Comments:

  1. Wahhh... Bestnya.. Ayah LeYa memang ada bercadang untuk ke negeri cik siti wan kembang. Boleh bagitahu offer ni kat ayah ni.

    ReplyDelete
  2. Besar dan selesa bilik dia.Kalau ke kelantan boleh la pilih hotel nih..

    ReplyDelete
  3. wakaf che yeh memang best.
    mcm2 ada. murah2 plak tu.
    rindu nak menapak di sepanjang pasar malam wakaf che yeh tu :)
    kalau dok sini, mudah la.
    aida biasanya stay kat holiday villa depan tu.

    ReplyDelete
  4. ni betul2 area pasar wakaf che yeh tu kan? Dah lama tak p sini. habis PKPB nanti nak la p jalan2 semual :-)

    ReplyDelete
  5. plan asal december nak pergi JJCM ke Pantai Timur..
    hurmmm tunda la nampaknya PKP pun tak nampak bayang nak brenti..

    ReplyDelete
  6. Hotel bajet bokeh masuk dalma list.. Dekat dnegan tempat shopping.. Hehehe..

    ReplyDelete