BIRTHDAY GIVEAWAY BY EKSPLORASILEA ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Friday, March 19, 2021

BIRTHDAY GIVEAWAY BY EKSPLORASILEA

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... alhamdulillah, dah hari Jumaat dah hari ni... sekejap je masa berlalu dan dah habis seminggu dah... rasa macam baru je lagi hari Isnin yang penuh blues kan... hehehehe... oraito, hari ni makcik nak join giveaway setelah beberapa lama tak dapat nak join iveaway anjuran sahabat-sahabat blogger di kekangan masa... alhamdulillah, di hari Jumaat yang barokah ni, dapatlah makcik meluangkan masa untuk sama-sama memeriahkan segmen yang dianjurkan...

Segmen kali ni dianjurkan oleh Lea dengan tajuk Birthday Giveaway By Eksplorasilea sempena bulan kelahiran Lea pada bulan Mac ini... dengan ini makcik ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Ulangtahun Kelahiran kepada Lea... semoga sentiasa dilindungi Illahi dan terus berjaya dan bahagia dalam kasih-sayangNya... okay, jom kita tengok syarat-syarat penyertaan untuk segmen ini...


Syarat-syarat penyertaan

1) Follow blog ini & ini.
2) Subscribe Youtube channel ni. Klik kat sini.
3) Copy and paste banner di atas. Buat entri "Birthday Giveaway by Eksplorasilea".
4) Komen link penyertaan di komen dalam post ini.
5) Semua penyertaan Lea akan masukkan dalam BLOGLIST tahun 2021.

Hadiah bagi yang enam (6) orang peserta yang bertuah yang akan dipilih dengan cara cabutan iaitu:
1 pemenang x RM 50
2 pemenang x RM 30
3 pemenang x RM 20

Tarikh penyertaan:
3 March 2021 - 22 March 2021

Apa tunggu lagi gaissss... join jangan tak join... jom sama-sama kita meriahkan segmen ya... till then, daaaa...

xoxo

 

2 Comments:

  1. jalan2

    https://www.mialiana.com/2021/03/birthday-giveaway-by-eksplorasilea.html

    ReplyDelete