KUATKAN SISTEM IMUN DAN LINDUNGI DIRI DENGAN KITSUI VITAMIN C VITA C+ SHINE

 Assalamualaikum dan hai hai hai everything... apa habaq semuanya?... makcik harap, korang semua berada dalam keadaan yang baik-baik aje ya... makcik sekeluarga alhamdulillah, sihat-sihat sahaja... tapi... semenjak dua-menjak ni, memang makcik rasa macam penglihatan agak kabur sikit bila dok asyik menghadap laptop dan skrin handphone... mana taknya, kalau dah sampai huruf dan nombor pun dah nampak bagai menari-nari time nak masukkan password, itu memang agak renyah lebih-lebih lagi kalau masa tu kita tengah dok nak siapkan kerja yang urgent kan... maklumlah, apabila usia semakin meningkat ni, memang pelbagai penjagaan yang perlu kita titik-beratkan tak gitu?...


Untuk makcik sendiri, kadangkala masalah jerawat turut menjadi antara perkara igauan... aduhai, ingatkan dah semakin menjengah usia yang tak berapa muda lagi ni, masalah jerawat dah tak bermaharajalela... ini tidak... kalau silap makan, memang jerawat akan buat kemunculanlah... memang tak keruan rasa hati ni dibuatnya... yelah kan, siapa yang tak nak kulit yang tulus, mulus, licin, gebu-gebas kannnn... tapi, hormon juga environment di mana kita berada turut mempengaruhi maaa... so, kenalah kita akur dan cuba mengatasi segala yang terjadi itu dengan cara yang sebaik-baiknya... usaha tangga kejayaan, haaaa, gitu...

Sebenarnya, kemunculan jerawat ini menunjukkan bahawasanya makcik kekurangan Vitamin C... berikut adalah tanda-tanda kurangnya Vitamin C:
1) Masalah jerawat, kulit berkedut, kering dan kasar.
2) Sakit sendi.
3) Sakit gusi.
4) Masalah penglihatan.
5) Cepat letih.

Makcik perasan juga yang kebelakangan ini makcik kurang makan buah-buahan dan errr, malu pulak nak bagitau, makcik kurang bersenam sejak akhir-akhir ini... maka, ini adalah antara punca-punca jerawat berjaya memunculkan diri, agitchewwww...


Ni makcik nak perkenalkan kat korang satu produk yang menarik, tertarik the bomb... nin dia, memperkenalkan... 

Kitsui Vita C+ Shine

Cuba bayangkan, best ke best kalau korang boleh dapatkan faedah 6 jenis buah yang kaya dengan Vitamin C dalam setiap sachet... pastu, menerusi kebaikan yang korang boleh dapatkan daripada setiap sachet tu, ia membantu mengatasi kekurangan Vitamin C dalam badan...

Wow!!!
Hilang terus stress makcik tau!!!


Untuk pengetahuan korang semua, Kitsui Vita C+ Shine diperbuat hanya daripada buah-buahan yang sebenar!
❤ 0% Bebas Gluten
❤ 0% Tanpa Antibiotik
❤ 0% Tanpa Pengawet
❤ 0% Tanpa Hormon
❤ 0% Tanpa GMO

Disahkan halal dan sesuai untuk vegan... selain itu, produk ini turut memenangi pelbagai anugerah antarabangsa tau... jadi, yakinlah bahawa ia semestinya produk terbaik ya gaissss...

Kitsui Vita C+ Shine menggunakan formulasi terkini dari Korea... produk terbaik ini dihasilkan dengan menggunakan teknik pembekuan berpekatan tinggi untuk dijadikan serbuk...ia turut menggunakan mesin vakum TANPA menggunakan vakum alkohol beserta teknologi dan buah dari Itali... nampak tak gaissss, betapa produk Kitsui Vita C+ Shine dihasilkan dengan penuh ketelitian dan kesungguhan untuk memastikan hasil yang diperolehi adalah menakjubkan....


Kitsui Vita C+ Shine sudah semestinya merupakan pilihan yang tepat untuk badan kita semua dek kebaikan yang ia bawakan.

Kebaikan Kitsui Vita C+ Shine:
1) Meningkatkan sistem imuniti badan agar lebih kuat.
2) Mengandungi antioksidan yang tinggi untuk melindungi kulit daripada sinaran UV dan UVB.
3) Mengurangkan risiko kulit berkedut, jeragat dan sunburn.
4) Gigi dan tulang menjadi lebih sihat dan kuat.
5) Kesihatan penglihatan menjadi semakin baik.
6) Kandungan Kalsium, Zinc, Vitamin B, Vitamin D dan Vitamin A untuk menjadikan badan lebih kuat dan sihat.

Kitsui Vita C+ Shine juga sesuai untuk seisi keluarga tau... mudah lagi memudahkan gitu... senang, beli satu produk dan boleh dimakan bersama-sama dengan ahli keluarga... jimat pun jimat kannnn...


Okay, sekarang jom kita ke senarai bahan-bahan yang terkandung di dalam Kitsui Vita C+ Shine ya korang...

Bahan-bahan di dalam Kitsui Vita C+ Shine:
1) Ascorbic acid 100mg.
2) Pomegranate (ni buah delima ya) 200mg.
3) Kiwi 150mg.
4) Orange 100mg.
5) Nenas 150mg.
6) Mango 150mg.
7) Lemon 150mg.
8) Vitamin C 100mg.
9) Gabungan Vit A, Vit D, Vit B12, Vit B2, Vit B6.

TOTAL = 1000mg Vitamin C

Siapa nak bagi kan?


Ajommmm kita lihat cara penyediaannya gaissss... seriously simple je...
1) Campurkan 1 peket (15 gram) ke dalam 150 ml air suam.
2) Goncang sehingga larut.
3) Minum serta-merta selepas penyediaan.

Minum air yang secukupnya untuk hasil yang terbaik okay!


Langkah pertama: Masukkan 1 peket Kitsui Vita C+ Shine


Langkah Kedua: Goncang sehingga tiada ketulan


Langkah Ketiga: Minum sampai habis


Memang sedap gaissss rasa Kitsui Vita C+ Shine ni... rasanya just nice... tak masam, tak manis... ala-ala manis-manis buah gitu... memang sesuai untuk semua peringkat usia di dalam keluarga korang... jom sama-sama cuba Kitsui Vita C+ Shine okay...

️ Mudah diminum.
️ Harga promosi RM17.80 sekotak.
️ Ribuan testimoni tulen.
️ Jenama paling laris di seluruh farmasi Watsons.

Dapatkan sekarang di Kitsui Shopee Mall!


Ni masa mula-mula penyediaan...


Tengok tu... licin baq hang... dah habis pun masih ada rasa nak lagi tau...

Jangan lupa untuk mencuba Kitsui Vita C+ Shine ya... insyaAllah sedap dan yang paling best, ia dapat membantu memberikan kesihatan yang lebih baik mengikut pengambilan Vitamin C kita...

Sedikit maklumat untuk korang ya, kajian-kajian telah menunjukkan bahawa Vitamin C mungkin berkesan untuk:
1) Selesema. Vitamin C adalah suplemen kesihatan yang popular untuk selesema. Namun, semakan pelbagai kajian berkaitan vitamin C mendapati tiada bukti bahawa vitamin C adalah berkesan untuk mencegah selesema. Walau bagaimanapun, pengambilan vitamin C secara tetap boleh mengurangkan tempoh dan keterukan selesema. Malangnya, penggunaan vitamin C selepas jangkitan selesema tidak mempunyai kesan yang sama.
2) Masalah penglihatan golongan tua (Age – related macular degeneration; AMD). Satu kajian besar yang melibatkan golongan tua dengan AMD mendapati kumpulan yang mengambil vitamin C dengan zink, vitamin E, beta karotena dan copper lebih lambat kehilangan penglihatan (advanced AMD) berbanding mereka yang tidak mengambil suplemen kesihatan tersebut di atas.


Korang, cuba jangan tak cuba...


Nampak tak muka cukup puas hati tu?... hehehehe... makcik taknak lah sihat sorang-sorang... tu yang makcik ajak korang semua pun sama-sama untuk merasa kebaikan Kitsui Vita C+ Shine ni...selain daripada terus melakukan aktiviti bersenam sambil menjaga kesihatan, apa salahnya kita tambah dengan produk Vitamin C untuk menguatkan lagi sistem imun kita tak gitu?... bolehlah juga kita guard diri kita daripada mudah terkena selsema, batuk ataupun sakit tekak kan... yang penting kita usaha, selebihnya insyaAllah ada jalanNya...


KITSUI TERBAIK UNTUK ANDA

Harga promosi: RM17.80

Harga promosi: RM17.80

Harga promosi: RM17.80

Dapatkan sekarang di Kitsui Shopee Mall!



Till then, see you when I see you... daaa...

#Kitsui #VitaminC #VitaminCshine #Kitsuimalaysia #kesihatan #Watsonsmalaysia

xoxo

mazharalti

Event planner at all time, a mother to three intelligent pretty gals and an intelligent handsome boy always, a wife to a loving husband forever, a one stop service provider to all of my valuable customers

9 Comments

  1. Zaman la nie memang elok menambah kekuatan imunisasi diri kan sebab #KitaJagaKita dah now. Jenama nie pun dipercayai ramai kan

    ReplyDelete
  2. Vitamin C is the most essential thing nowadays. Especially during this pandemic season. I love Berocca vitamin. However, Thank you for sharing this review with me. Good one.

    ReplyDelete
  3. Barang kat Watson ni bermacam ada. Nak makeup, nak ubat, nak itu nak ini. Ni salah satunya. Boleh beli dan amalkan sbb vitamin c tu mmg bagus utk tubuh

    ReplyDelete
  4. Kitsui Vit C+ Shine memang best sangat sebab mempunyai pelbagai khasiat. Sal dah try dan memang nampak perubahan pada kulit dan kesihatan dalam tubuh badan . Paling ketara, kulit kusam beransur pulih. Recommended !!

    ReplyDelete
  5. Selalu nampak tapi belum pernah cuba, nanti nak cuba juga sebab baca feedback semua kata bagus..

    ReplyDelete
  6. Macam nak amalkan pengambilan vitamin C melalui Vita C Shine ni la.. nampak sedap jer dan yang penting dapatkan kuatkan sistem imun!

    ReplyDelete
  7. Wow this amazing supplement can be bought at such affordable prices? Really good for us as we need such supplement to boost our immune system.

    ReplyDelete
  8. Ada macam-macam jenis kitsui ni. Nad pernah makan dulu. Sekarng rasa nak cuba yang ni pulak. Kaya dengan vitamin dan buah..bagus ni

    ReplyDelete
  9. Eh murahnya rm17.80. Ingatkan semua produk kitsui harga atas rm30. Nanti boleh la try. Kita pun sama, makcik, ingatkan dah meningkat usia ni takde jerawat dah. Hahaa.

    ReplyDelete
Previous Post Next Post