Sunday, May 3, 2009

@ sape yang enjoy



Sape yang seronok naik buaian nih??? Kaisah ke ayah Kaisah??? hihihihihihi... ni kat taman permainan kat area perumahan lain... meaning like bukan kat area umah kami... but dekat jek la... the field is slightly bigger but then, cam tak berapa nak best sebab ramai mat-mat Bangla ngan minah-minah Indon suka lepak kat situ... thus, bebudak tak berapa berani nak main kat taman permainan ini... that's why la taman permainan kat area umah kami penuh ngan bebudak...

Ayah Kaisah was on a one week holiday masa gambar nih disnapped... ummi Kaisah balik kampung for one whole week... well, the school was on holiday though... earmmm, nasib baik ayah Kaisah bole dicover oleh Pak Lang Kaisah with regards to work-wise... kalau tak, fenin gak keala nak cari sape lah yang bole jaga Kaisah sementelah ibu ngan ayah Kaisah bekerja mencari rezeki...

Jadiknya, for the whole week, bukan main seronok la anak-beranak nih mengenjoykan dirik... guess what, nearly everyday I have to locate them at the playground... sabo jek la... but kiranya okay la kan... kira bole diharap la ayah Kaisah ni dalam hal-hal menjaga anak...

Ibu Kaisah bagik 4.5 bintang (out of 5 bintang)

1 comments on "@ sape yang enjoy"

Hezesuze on May 4, 2009 at 4:13 AM said...

wah besh nye ayah kaisah nek buaian..huhuhu

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates