Monday, May 4, 2009

@ susu time



Nur Alif Kaisah sedang menikmati susu Isomil EyeQnya dengan sungguh berselera... ;) saje jek ibu Kaisah ni... nak minum susu dengan tenang pun tak bole... hihihihihihi... inilah botol Kaisah antara yang awal dibeli kira-kira semasa Kaisah berusia 3 bulan... yang nih jek la yang paling tahan pun... Pureen... yang lelain hmppp, sekejap jek dah pecah penutup la, retak la... fuhhh... ganaz gak anak den menyusu ek...

By the way, since ada satu jek botol susu yang tinggal... terpaksala ibu Kaisah beli botol susu baru although it is not in the list of things to be bought this month... memula tu kami check-it-out kat buku iklan barangan Giant Part 2 (April entah sampai 7 May 2009)... ditulis kat situ, RM 1.99 for baby bottles... so, ini sudah bagus!!! Aku baekkk punya ajak ayah Kaisah pegi Giant last Sunday to grab one of those because it was like a clearance sale... brand cam Pureen, Jolly Tots, Dr Baby... ape ntah lagik... but banyak la brand-brand lain... so, it was like bulan jatuh ke riba la kan... cari punya cari, tadak la pulaknye... yang paling murah pun Jolly Tots RM 4.99... so amik la yang itu... what I like about that bottle is that ia fleksibel... botol tu tak keras macam botol biasa... dia punya plastik tu macam... macam ape ek?.. kira bila kita tekan dia ke dalam, lebey kurang camtu la conditionnya... dan yang paling penting, kalau feeding time, bole gak masukkan the feeding item kat dalam botol tu... 2 in 1 laa nih... milk bottle + feeding bootle...

1 comments on "@ susu time"

Zuhaini on May 4, 2009 at 7:23 PM said...

hehe.. mak ai.. pecah botol susu nya..? hmm.. ganas! kaisah campak, kot.. :) oh, botol susu mmg ada yg mahal.. tp x semua yg bagus.. alia dulu pakai yg ada lukisan disney..

tp skrg pakai Japlo, pasal dia berkenan kat botol susu Japlo kepunyaan Sepupu dia (Danial).. haha.. so ibu alia kena la bli sebijik untuk anak dia.. :)

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates