Showing posts from March, 2012

@ menu arini

Arini bangun-bangun je dah lapar... lepas berkemas apa-apa yang patut, terus prepare for cooking spree... tak…

@ alkisahlah pulak

Hahahaha... memang tergelak sungguh-sungguh masa dengar 'Alkisah Bbsitter' kat Sinar.Fm... memang ben…

@ kembali bertugas

Sedar tak sedar dah 4 hari ibu Kaisah, Thaqif dan Nuha kembali bertugas... wah wah wah... beribu seh e-mail y…

@ 1st & 2nd month

Touch is definitely your child's most well-developed sense. His sense of smell was already developed befo…

@ belajarlah bersyukur

Peringatan untuk semua juga untuk diri sendiri... senyum... tak perlu kata apa-apa... lalalalala...

@ jom sapedek

Sementara masih bercuti lagik nih... dok memenuhi permintaan anak-anak including hubby and tekak sendiri... h…

@ friend vs enemy

=> True... ada kawan @ somebody near tapi dok nak menjatuhkan kita nak buat hape kan... kita berjaya... a…

@ 3 years & coordination

If your child can't do some physical things that her peers can, should you worry? Probably not. Coordinat…

@ chocolate runway

My precious eldest daughter and me memang minat gila tengok all of the cooking series kat Food Network Asia..…

Load More
That is All