[BLOGGING IS IN THE BLOOD | REVIEW | TRAVEL | EVENT | PRODUCTS | BOOKS | FOOD AND BEVERAGES | SAFETY | HEALTH | QUALITY ASSURANCE | MYSTERY SHOPPING | TRANSLATION | PARENTING | FAMILY | EVERYTHING.] [FOR ANY REVIEW | EVENT | ADVERTORIAL | FREELANCE | TRAINING | CATERING | ALL KINDS OF JOB | KINDLY CONTACT: 018-2767882 / HARTINI.HUSSAIN.WORK@GMAIL.COM] [ANY PICTURE(S) WHICH WAS @ WERE NOT ORIGINATED BY US ARE THE PROPERTY OF THE OWNER AND THE CREDIT GOES TO THEM.]

Breaking

Thursday, May 28, 2020

MEMBACA: BERIBADAH SAMBIL BERAMAL - POPULAR - UNTIL 28/06/2020


Gaissss, jom bersama-sama Membaca: Beribadah Sambil Beramal... buat kesekian kalinya, Popular Malaysia mengadakan promosi sempena Hari Raya ini... sementelah kita dalam PKPB ni, kunjung-mengunjung kan tidak digalakkan... maka, elok juga kiranya kita habiskan masa dengan membaca bersama-sama ahli keluarga yang lain... macam-macam aktiviti yang boleh dilakukan bersama-sama uollssss...

Antara aktiviti yang boleh dilakukan:
1) Marathon membaca.
2) Pertandingan bercerita.
3) Tazkiran.
4) Folio buku-buku bacaan.
5) Sinopsis cerita.


So, those are part of the activities which I thought could be performed with your beloved family... further to this,  you may think creatively on any other exciting activities ya... when we are with our loved ones, definitely a lot of incredible ideas will be pouring in... kannnn gaissss... macam makcik lah, bila ada kat rumah, macam-macam la aktiviti yang nak dibuat... itulah, inilah, begitulah, beginilah... pendek kata, macam-macamlah aktivitinya...

All, Popular Malaysia is having their Hari Raya Promotion from 24/05/2020 until 28/06/2020... you will enjoy great deals, amazing discounts and many more... seriously awesome kannnn...


These are the deals:
1) 10% of proceeds will be donated to the selected Welfare Agency. 
2) 10% off best book selection. 
3) FREE 1 manuscript of ‘Surah Yasin or Manzil with RM30 purchase and above in 1 receipt. 

So guys, lets join this promotion in the POPULAR / HARRIS Bookstore or browse here.
Available at: All Popular outlets in Malaysia and Online Store

xoxo

15 comments:

  1. inisiatif yang sangat baik. antara saluran terbaik untuk kita perbanyakkan ladang amal kita.

    ReplyDelete
  2. Bagus nie bila membaca sambil beramal. Discount pun banyak tu!

    ReplyDelete
  3. This is such a good program. Saya pun dah lama x singgah popular bookstore. Insya’Allah after PKP nie boleh lah singgah. Thank you for sharing this information.

    ReplyDelete
  4. Kita ni kalau pergi kat kedai buku macam popular ni bukan nak beli buku pun nak beli alat tulis jer wakakaka memang kita ni malas nak membaca bukan jenis ulat buku. Tapi usaha yang dilakukan oleh Popular ni sangat bagus dalam keadaan duduk rumah ni menggalakkan orang membaca terutama anak muda sekarang ni..

    ReplyDelete
  5. wah ada sale! dah la boleh beramal sambil beli buku.. menarik. sekarang ni banyak pulak kedai buku buat promo kan

    ReplyDelete
  6. Menarik aktiviti ni. Saya pun suka membaca. Dah lama jugak tak pergi Popular. In shaa Alah jika berkelapangan nanti. :)

    ReplyDelete
  7. Lama juga dia buat promosi. Alhamdulillah buat inisiatif macam ni, sambil beli buku sambil menderma

    ReplyDelete
  8. Lama plak tak singgah kedai buku sejak PKP lagi...bahan bacaan pun dah takde ni, asyik ngadap blog...terbaca ni rasa nak pergi laa..bagus juga ni, sekali dapat ebrbuat amal...thanks yaa kongsikan...

    ReplyDelete
  9. Bagus inisiatif kedai buku popular buat mcmni.lama nya tak jejak kedai buka. Dulu kedai popular ni mmg fav la nak g beli alat tulis dgn buku2 novel hantu za.

    ReplyDelete
  10. Bqgus inisiatif yang dilaksanakan membolehkan mereka lebih semangat untuk wujudkan budaya membaca

    ReplyDelete
  11. Banyaknya buku.. Kan waktu sekrg banyak masa kita.. Membaca sempat je.. Tapi macam nad busy dengan anak2.. Baca sekejap2 je.. Banyak buku menrik tu

    ReplyDelete
  12. Lama dah tak beli buku di popular. Suka promosi ada. Lama lagi tu. Boleh la pergi nanti usha buku

    ReplyDelete
  13. baru tahu pasal ni. bagus juga cara ni. membeli sambil buat amal jariah :)

    ReplyDelete
  14. ok baru tau popular ada buat inisiatif macam ni. bagusnya sambil beli buku blh beramal jgk. tq share ya. boleh la survey buku apa yg blh dibeli.

    ReplyDelete
  15. Wahhh.. Bagus juga kan ada program macam ni. Sambil membeli, sambil beramal.
    Dalam kita beramal, dapat la pahala untuk diri kita secara
    tidak langsung..

    Erm.. Kita jarang jarang beli buku disini. Tapi ddy zara zhareef
    suka masuk sini..

    ReplyDelete