[BLOGGING IS IN THE BLOOD | REVIEW | TRAVEL | EVENT | PRODUCTS | BOOKS | FOOD AND BEVERAGES | SAFETY | HEALTH | QUALITY ASSURANCE | MYSTERY SHOPPING | TRANSLATION | PARENTING | FAMILY | EVERYTHING.] [FOR ANY REVIEW | EVENT | ADVERTORIAL | FREELANCE | TRAINING | CATERING | ALL KINDS OF JOB | KINDLY CONTACT: 018-2767882 / HARTINI.HUSSAIN.WORK@GMAIL.COM] [ANY PICTURE(S) WHICH WAS @ WERE NOT ORIGINATED BY US ARE THE PROPERTY OF THE OWNER AND THE CREDIT GOES TO THEM.]

Breaking

Thursday, July 30, 2020

PENJIMATAN DI MEGA 8.8 PG MALL MEMANG BERBALOI-BALOI

Hai selamat hari raya
Kami semua ucapkan
Menikmati hidangan
Yang kami sediakan
Sila jamu selera
Dengan bermacam hidangan
Pilih yang mana suka
Sila janganlah segan
Rasalah ketupat ini
Dengan rendangnya sekali
Sudilah rasa kuihku
Pilihlah yang mana satu
Hai di hari begini
Kita menjamu selera
Kita bermaaf-maafan
Di suasana hari raya

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... seronok kan dapat berhari raya bersama-sama keluarga... alhamdulilah, walaupun kita berada dalam fasa PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN PEMULIHAN, masih lagi diberikan peluang untuk meraikannya dalam keadaan terkawal demi menjaga kemaslahatan masyarakat sejagat... dalam pada kita berhari raya ni, kita masih perlu mematuhi segala SOP yang telah disediakan... ini bermakna segala persiapan perayaan perlulah dilakukan dalam keadaan yang berhemah dan berdisiplin...


Korang, my family and I kalau boleh, semua benda nak beli online... hehehehe, pertama sekali sebab mudah lagi memudahkan, yang kedua sudah tentu kerana ia akan mengurangkan kontak di samping kita dapat memastikan bahawa penjarakan sosial dapat dipraktikkan dengan jayanya..  haritu kitorang beli barangan keperluan kat PG Mall... memang best la experiencenya... kalau korang nak tau, PG Mall merupakan satu-satunya platform membeli-belah atas talian atau pun e-commerce tempatan di Malaysia yang telah ditubuhkan sejak 2017 lagi... kalau nak diikutkan, memang ada banyak je platform e-dagang lain di pasaran sekarang, tapi kami lebih tertarik kepada PG Mall... nak tau kenapa?... sebab
1) PG Mall adalah laman e-dagang tempatan.
2) Kepelbagaian produk di PG Mall.
3) Top 3 e-dagang menurut Iprice insight report. Klik kat sini untuk bacaan lanjut.


Untuk pengetahuan korang, barangan yang dijual di platform PG Mall terdiri daripada pelbagai kategori seperti produk kecantikan, kesihatan, barangan rumah, elektronik, dari barangan keperluan harian, barangan dapur, smartphone sehinggalah kepada pakaian harian raya... senang cerita, memang endless dan korang memang akan terpegun, seriously... yang lagi best tu, PG Mall turut menerima pembayaran menerusi pelbagai e-wallets seperti GrabPay, Boost, Touch n Go dan QRPay juga payment gateway yang pelbagai... jadi, memang lagi syiok la kitorang klik-klik je, semua di hujung jari kannnn... due to the diversity of the products and unique visits, tu yang PG Mall has been ranked as top 3 e-commerce site at Iprice insight report guys... tahniah PG Mall... keep it up...


PG Mall boleh diakses melalui laman web, klik di sini ataupun melalui aplikasi telefon pintar yang boleh dimuat turun melalui App Store ataupun Google Play... aku nak cadangkan agar korang segeralah ke laman sesawang PG Mall atau downloadlah aplikasi PG Mall ni cepat-cepat supaya tidak ketingggalan untuk menikmati segala tawaran yang sememangnya korang cannot resist punya, I bet you...


MEGA 8.8 PRE SALES

Bermula dari 03/08/2020 hingga 07/08/2020...
Korang berpeluang untuk menikmati Daily Flash Deals pada harga serendah RM8... Wow!!!
Pengurangan sebanyak RM5 bagi pembelian minimum RM38 (untuk pengguna baru sahaja)...
Pengurangan sebanyak RM15 bagi pembelian minimum RM88 untuk semua pengguna (pengguna sedia-ada dan pengguna baru)...

KLIK DI SINI UNTUK KEMPEN MEGA 8.8


MEGA 8.8

Diskaun sebanyak 8% tau...
Diskaun sehingga RM88
Pembelian minimum pada RM188 sahaja...
Pengurangan sebanyak RM5 bagi pembelian minimum RM38 (untuk pengguna baru sahaja)...
Pengurangan sebanyak RM15 bagi pembelian minimum RM88 untuk semua pengguna (pengguna sedia-ada dan pengguna baru)...

KLIK DI SINI UNTUK KEMPEN MEGA 8.8



MAYBANK QRPay

Korang akan berpeluang untuk menikmati penjimatan secara eksklusif dengan Maybank QRPay...
Jom perolehi pengurangan sebanyak RM5 di PG Mall atau MAE hari ini sehingga 31/07/2020... 
Nah aku bagi promo kodnya: FLASH



Amacam? ON tak ON gaissss?... hehehehe... menarik kan promo kali ni? Cepat-cepat ke website PG Mall atau download apps ye... ni aku bagi lagi sekali linknya...

Laman sesawang PG Mall: Klik di sini

Korang kena grab promo yang kali ni sebab tawaran-tawarannya adalah serious menarik, kebaboom buat masa ini... Shop now! Jomsssss... jom kita sama-sama berjumpa di alam maya sambil online di website PG Mall ya gaissss... akhir kalam, selamat menyambut HARI RAYA AIDILADHA ya semua... maaf zahir batin di atas segala kekhilafan... haaa, dapat duit raya tu, boleh shopping kat PG Mall ya... hehehehe... kosong-kosong everyone...

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #Maybankqrpay #Mae #Mega88 #PreSales #eighteight #PresalesParty #PGMall4u #Cashback #points

xoxo


2 comments:

  1. Senang kan shopping online ni.
    Selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  2. Bebaloi-baloi shopping di PG Mall.

    ReplyDelete