SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST BY IZATIE SALIM

Assalamualaikum dan hai hai hai gaissss... tengah buat apa tu?... semoga semuanya berada dalam keadaan yang sihat sejahtera ya... alhamdulillah, kami sekeluarga baru je pulang dari kampung tercinta menyantuni keluarga di sebelah ayah mertua bersama nenda tersayang di Melaka... dapatlah kami beramah-mesra dan bertanya khabar setelah lebih dua bulan keluargaku terkandas di selatan tanah air selepas Selangor diumumkan perlu menjalani PKPB dan aktiviti rentas negeri tidak dibenarkan... nak dijadikan cerita, incik suami ada tugasan sikit kat belah selatan tanahair ni, jadi, apabila making a move, since anak-anak pun semuanya dah home-schooling, makanya, segerombolanlah yang mengikut ayahnya ke sini... then, tup-tup, masa pengumuman kes COVID-19 harian tu we get to know that Selangor kena PKPB... as a result, strandedlah my entire family di sini... begitulah kekdahnya... kami ikut SOP hokey... hehehehe...

Oh ya, macam-macamlah aktiviti yang kami lakukan... yang paling banyak sudah tentulah aktiviti yang melibatkan perkara-perkara yang dilaksanakan secara online... sambil-sambil check kerja sekolah anak-anak, aku pun blogwalking... taraaaa, terserempak dengan SEGMEN BLOGLIST BY IZATIE SALIM... yeay, favourita de amour nih... memang aku suka join segmen, aku memang suka join segmen, segmen memang suka aku join... hehehehe... best best best... 


Korang memang kena sama-sama join segmen kali ni tau... bukannya apa, mudah benar syaratnya... hanya buat satu entri tentang segmen ini, pastu copy dan pastekan banner kucing comel kat atas tu ke dalam entri korang, seterusnya komen link penyertaan korang kat sini... zassss, siapppp... sonang baitu kan kan kan...

TARIKH AKHIR PENYERTAAN
31/12/2020

HADIAH
Setiap penyertaan akan kekal di dalam bloglist blog Izatie Salim selama setahun.
Wow!

Amacam??? Best ke best?... hehehehe...
Berbaki 10 hari je lagi ni gaissss... jom jom jom... cepat join ramai-ramai... kita meriahkan lagi segmen sahabat blogger kita ini...

See you there ya everyone...

xoxo

Share:

4 comments:


LOVELY COMMENTATORS

SUBSCRIBE US

POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (129) cerita cina (3) cerita melayu (8) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (169) contact lense (3) contact us (132) contest (127) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (76) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (4) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (216) exercise (1) family (298) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (74) freebies (4) freelance (63) friends (202) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (22) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (108) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (28) koleksi mutiara kata (10) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (56) koleksi minuman (28) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (30) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (32) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (27) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (266) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (20) parents (187) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (5) pertandingan (139) playtime (10) power bank (1) printing (1) production (1) program wakaf (2) promotion (52) property (13) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (14) red one (2) resipi (14) review (179) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (64) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (7) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (163) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS