SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST BY IZATIE SALIM

4

Assalamualaikum dan hai hai hai gaissss... tengah buat apa tu?... semoga semuanya berada dalam keadaan yang sihat sejahtera ya... alhamdulillah, kami sekeluarga baru je pulang dari kampung tercinta menyantuni keluarga di sebelah ayah mertua bersama nenda tersayang di Melaka... dapatlah kami beramah-mesra dan bertanya khabar setelah lebih dua bulan keluargaku terkandas di selatan tanah air selepas Selangor diumumkan perlu menjalani PKPB dan aktiviti rentas negeri tidak dibenarkan... nak dijadikan cerita, incik suami ada tugasan sikit kat belah selatan tanahair ni, jadi, apabila making a move, since anak-anak pun semuanya dah home-schooling, makanya, segerombolanlah yang mengikut ayahnya ke sini... then, tup-tup, masa pengumuman kes COVID-19 harian tu we get to know that Selangor kena PKPB... as a result, strandedlah my entire family di sini... begitulah kekdahnya... kami ikut SOP hokey... hehehehe...

Oh ya, macam-macamlah aktiviti yang kami lakukan... yang paling banyak sudah tentulah aktiviti yang melibatkan perkara-perkara yang dilaksanakan secara online... sambil-sambil check kerja sekolah anak-anak, aku pun blogwalking... taraaaa, terserempak dengan SEGMEN BLOGLIST BY IZATIE SALIM... yeay, favourita de amour nih... memang aku suka join segmen, aku memang suka join segmen, segmen memang suka aku join... hehehehe... best best best... 


Korang memang kena sama-sama join segmen kali ni tau... bukannya apa, mudah benar syaratnya... hanya buat satu entri tentang segmen ini, pastu copy dan pastekan banner kucing comel kat atas tu ke dalam entri korang, seterusnya komen link penyertaan korang kat sini... zassss, siapppp... sonang baitu kan kan kan...

TARIKH AKHIR PENYERTAAN
31/12/2020

HADIAH
Setiap penyertaan akan kekal di dalam bloglist blog Izatie Salim selama setahun.
Wow!

Amacam??? Best ke best?... hehehehe...
Berbaki 10 hari je lagi ni gaissss... jom jom jom... cepat join ramai-ramai... kita meriahkan lagi segmen sahabat blogger kita ini...

See you there ya everyone...

xoxo

Post a Comment

4Comments
Post a Comment
To Top