GIVEAWAY BY EJULZ & ANAKDENESOR ~ ALL ABOUT US

Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday, January 14, 2021

GIVEAWAY BY EJULZ & ANAKDENESOR

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... the days had been great alhamdulillah for the past 14 days in the month of January 2021... dengan banjirnya, dengan COVID-19nya, dengan tak boleh masuk sitenya... BUT I am still grateful... aku tetap bersyukur kerana pada keseluruhan waktu itu, aku dapat menghabiskan masa bersama-sama ahli keluarga tercinta... all are unplanned...

Alhamdulillah, semua adik-beradik sebelah my better half ada... so, kami dapatlah sama-sama menggembirakan hati anak-anak juga anak-anak saudara... bawak diorang pergi mandi-manda, makan-makan-makan... seriously, memang rasa best sangat perasaan gtu... tu la sobab eee, tak banyak update entri since semenjak dua-menjak ni... aku dok sibuk dengan kakak-kakak iparku, biras-birasku juga anak-anak kami dok buat aiskrim Malaysia, crunchy Nestum, crunchy almond juga bermain Uno together-gather... hehehehe...

Ni haaaa, on the last day finally, aku nak join giveaway dari sahabat blogger iaitu Ejulz dan Anakdenesor ni... sambil blogwalking ke blog depa haritu, aku ternampak entri ni... macam biasa... zassss, joms join gaissss...


Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & anakdenesor

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;
2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by ejulz & anakdenesor". Letak banner di atas dan backlink ke post ini;
3. Follow blog ejulz dan anakdenesor;
4. Follow IG ejulz dan anakdenesor;
5. Tinggalkan penyertaan dan nama IG korang di post ini;
6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.

Tarikh Tamat : 15 JANUARI 2021

Semoga adalah rezeki nak menang... insyaAllah... amiiiin... till then, aku nak pi kemas bilik jap... baru balik ni, dah macam tongkang pecah jadinya... see you when I see you... daaaa...

xoxo

9 Comments:

  1. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/giveaway-by-ejulz-anakdenesor.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join.. Goodluck :)

    ReplyDelete
  3. selamat berjaya. all da best awak!

    http://www.zianaeunos.com/2021/01/giveaway-by-ejulz-anakdenesor.html

    ReplyDelete
  4. good luck datang dari giveaway yang sama

    https://www.cikash.com/2021/01/giveaway-by-ejulz-anakdenesor.html

    ReplyDelete
  5. Keputusan pemenang sudah diumum. Maaf lambat umum.

    https://ejulz.blogspot.com/2021/02/keputusan-giveaway-by-ejulz-anakdenesor.html

    ReplyDelete