12 BUFFET RAMADHAN BEST DI NEGERI MELAKA 2021

Assalamualaikum dan hai hai hai everything... dah seminggu dah kita berpuasa, menunaikan ibadah ketiga yang dituntut dalam Rukun Islam... alhamdulillah, untuk makcik sekeluarga, kami jalaninya dengan penuh keinsafan dalam kesederhanaan... berbicara tentang ibadah puasa, sudah pasti kita akan tercari-cari lokasi juga harga terbaik untuk berbuka puasa bersama-sama keluarga tercinta juga insan tersayang... ni makcik ada kumpulkan 12 BUFFET RAMADHAN BEST DI NEGERI MELAKA... bolehlah korang recce kalau nak bawak family untuk berbuka puasa di luar kan kan kan... masih belum terlambat kan makcik bagitau korang ni betul tak?... ada tiga minggu lagi untuk kita layari Ramadhan Kareem yang memang amat kita rindui ini ya gaissss... so, apa tunggu lagi?... ajommmm kita layanzzzz...

Makcik ni sebenarnya serba-salah nak update berkenaan buffet Ramadhan ni tapi yelah kan, walaupun kita berada dalam PKP, PKPB atau PKPP masih ada sahabat-sahabat kita yang tetap keluar bekerja demi kelangsungan hidup kan... thus, ada je tempat-tempat makan yang turut mengadakan perkhidmatan penghantaran juga bungkus dan bawa balik... walau bagaimanapun keadaannya, marilah kita sama-sama berdoa agar COVID-19 ni segera lenyap dari bumi Illahi ini... yang paling penting, sentiasalah patuhi SOP yang telah ditetapkan... sama-samalah #kitajagakita...













Nak ke buffet Ramadhan yang selesa, murah dan sedap?... klik kat sini...

Baca yang ni juga: 
Buffet Ramadhan Kuala Lumpur & Selangor: 12 BUFFET RAMADHAN BEST DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR 2021
Buffet Ramadhan Negeri Sembilan: 12 BUFFET RAMADHAN BEST DI NEGERI SEMBILAN 2021

Oraito, till then, see you when I see you...

xoxo

Share:

No comments:

Post a Comment


LOVELY COMMENTATORS

SUBSCRIBE US

POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (129) cerita cina (3) cerita melayu (8) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (169) contact lense (3) contact us (132) contest (127) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (76) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (4) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (216) exercise (1) family (298) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (74) freebies (4) freelance (63) friends (202) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (22) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (108) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (28) koleksi mutiara kata (10) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (56) koleksi minuman (28) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (30) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (32) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (27) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (266) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (20) parents (187) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (5) pertandingan (139) playtime (10) power bank (1) printing (1) production (1) program wakaf (2) promotion (52) property (13) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (14) red one (2) resipi (14) review (179) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (64) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (7) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (163) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS