KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ UNTUK KURUS

Assalamualaikum dan hai hai hai everything… What's the time? Seems it's already morning. I see the sky, it's so beautiful and blue. The tv's on but the only thing showing Is a picture of you. Oh I get up and make myself some coffee. I try to read a bit but the story's too thin. I thank the Lord above. You're not here to see me in this shape I'm in. Spending my time, Watching the days go by. Feeling so small, I stare at the wall, Hoping that you think of me too. I'm spending my time… sangatttt spending my time gitu… iya gaissss, makcik harap korang pun dapat spend time dengan yang tersayang sambil melakukan aktiviti-aktiviti yang menarik, tertarik the bomb ya… di kala kita masih lagi belum bebas seperti dahulu, eloklah kiranya kita sentiasa mempositifkan diri agar tahap kesihatan kita jaga dapat dikekalkan di tahap yang optimum... ingat tau, kita adalah apa yang kita fikirkan...

Kenapa makcik cakap macam tu?.. well, masa makcik didiagnos sebagai close contact masa mula-mula kita berPKP masa PKP pertama yang lalu, makcik memang rasa lost sangat, yelah, masa tu kan kita baru-baru je dikhabarkan dengan berita tentang COVID-19 ni... tiada penawar yang ditemui pada waktu itu (sekarang pun takde penawar, tapi dengan adanya vaksin, sekurang-kurangnya sekiranya terkena COVID-19, tak lah teruk sangat kesan yang harus dilalui, at least kan)... thus, makcik memang jadi tak keruan... setiap hari pihak KKM akan menghubungi makcik untuk mengetahui tahap kesihatan makcik... pada waktu itu, simptom seperti cirit-birit belum termasuk dalam list sebagai simptom yang harus diperhatikan... hence, masa makcik kuarantin tu, makcik kena cirit-birit straight for 7 consecutive days pada waktu yang sama je tiap-tiap hari... ditambah pula dengan migraine yang macam nak pecah rasanya kepala ni... 


Nak dijadikan cerita, masa tu, makcik dah lah stay kat accommodation yang company sediakan sorang-sorang... tak dapat nak balik KL kan sebab PKP... dok pandang segiempat bucu bilik sampai naik mual rasanya... ye, masa tu, macam-macam yang makcik fikirkan, and to cut story short, 2 bulan makcik tak balik KL, tak dapat nak jumpa family yang sebelum ni tiap-tiap 2 minggu makcik akan jumpa, perghhhh, stressnya memang tahap gaban lah... tak dapat nak digambarkan dengan kata-kata... but I am lucky that everyone around me is very positive... family, close friends semuanya memberikan kata-kata semangat... alhamdulillah, makcik dapatlah mengharungi detik-detik berkuarantin, swab test entah berapa kali dengan jayanya...

So, sepanjang berada di hujung tanjung ni, makcik memang pergi kerja, balik kerja, makan macam biasa tapi mengabaikan senaman... itulah kesilapan makcik... sebelum ke hujung tanjung ni, berat makcik 39 kg macam tu (ni based on berat makcik masa medical checkup time sampai ke accommodation area makcik pada Jun 2018)... sekarang?... iskkkk, nak tengok jarum alat penimbang pun tak sanggup... seram... hehehehe... itulah yang makcik kata, kita adalah apa yang kita fikirkan, sebab kita akan seterusnya bertindak ikut apa yang kita fikir tu... macam makcik, dok fikir boring dok sorang-sorang, makcik abaikan senaman, tu yang jadi gitu tu beratnya, dah rasa macam bonsai dah... makcik bukan fikir apa yang orang fikir regarding badan makcik, tapi makcik nak rasa sihat, senang nak beribadat dan melakukan aktiviti harian macam dulu... sekarang ni, baru main badminton 30 minit pun dah pancit...


Misi makcik sekarang ni ialah menurunkan berat badan untuk tampil kurus agar berasa lebih sihat dan maintainkan shape... makcik cuba produk Kitsui untuk kurus... boleh kurus ke?... Kitsui Coffee Xslim Shapez memang direka untuk kurus gaissss...sudahlah begitu, ia juga bebas bahan-bahan berbahaya seperti:
1) Hormon.
2) Pengawet.
3) Gluten.
4) GMO.
5) Antibiotik.
6) Bahan kimia.

Kitsui Coffee Xslim Shapez juga telah disahkan HALAL dan sesuai untuk vegan tau... selain daripada itu, ia juga telah memenangi pelbagai anugerah antarabangsa, korang tengok lah sendiri kat bawah ni...


Untuk pengetahuan korang, Kitsui Coffee Xslim Shapez merupakan cara semulajadi hebat untuk badan yang lebih ideal, bertenaga dan sihat... sesuai sangat kan dengan makcik yang mempunyai misi untuk menguruskan badan ni kan... mula-mula tu, makcik tak terfikir pula yang Kitsui Coffee Xslim Shapez boleh membantu makcik... tapi, kalau korang perasan, makcok ada bagitahu makcik tentang kopi berkhasiat ni kat dalam rakaman video kat bawah... tu yang makcik cuba tu... Kitsui Coffee Xslim Shapez merupakan minuman campuran botani yang mempunyai hanya 29 kalori untuk setiap sachet... dalam 1 kotak Kitsui Coffee Xslim Shapez, ada 17 sachets yang mempunyai berat 15 grams each...




Kalau korang nak dapatkan bentuk badan yang lebih ideal serta sihat dan bertenaga, korang patut menjadikan KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ  sebagai rutin pagi supplemen pelangsingan badan tau... macam makcik... sekarang ni, makcik jadikan Kitsui Coffee Xslim Shapez yang menggunakan 100% bahan halal semulajadi ni sebagai minuman wajib di pagi hari... setiap pagi, makcik akan amik satu sachet sebelum memulakan aktiviti seharian... sampai ke tengah hari makcik masih lagi rasa bertenaga tau... kalau nak diikutkan, makcik ni memang lah mempunyai aktiviti kerja yang sangat lasak, tapi, tak rasa lapar dan penat langsung... seriously... rasa macam tak percaya pun ada tapi itulah yang makcik alami sekarang... I like it... justeru itu, KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ  ni makcik nak sarankan untuk mereka yang sentiasa dalam perjalanan juga kerana ia mudah dan sangat sesuai dibawa ke mana-mana sahaja... packagingnya pun handy je... boleh simpan kat dalam beg...


KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ SESUAI UNTUK SIAPA?

1) Berlebihan lemak di bahagian leher, lengan tangan, perut dan peha kaki.
2) Berat badan bertambah setiap bulan.
3) Selera makan yang kuat.
4) Badan cepat letih dan lesu.
5) Tidak mengamalkan cara pemakanan sihat.
6) Kuat berdengkur.
7) Kurang bersenam atau tidak bersenam.


KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ MENGGUNAKAN FORMULASI TERBARU DARI KOREA

1) Korean Ginseng
Korean Ginseng banyak digunakan untuk menguatkan sistem imun dan melawan keletihan badan terutama pada orang yang mengalami sindrom kekurangan tenaga... ia turut membantu meningkatkan fokus mental juga...

2) Green Coffee Bean
Ekstrak sarat dari biji kopi hijau adala sangat tinggi dengan antioksidan yang membantu meningkatkan tenaga seluruh badan dan menyokong kesihatan otak... selain daripada itu, ekstrak biji kopi hijau dapat membantu menjaga berat badan yang sihat bersamaan dengan diet dan senaman yang betul... serbuk ekstrak biji kopi hijau dalam KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ diperbuat daripada biji kopi mentah yang ditanam secara semulajadi dan kemudiannya menggunakan suhu yang rendah diekstrak tanpa alkohol...

3) L-Carnitine
L-Carnitine mengurangkan lemak dang meningkatkan metabolisme... memang sesuai sangatlah sebab metabolisme makcik pun dah agak rendah sekarang sekiranya dibandingkan zaman muda remaja dulu... maklumlah, misi nak kurus dan slim kan, metabolisme badan turut memainkan peranan yang penting... dengan tahap L-Carnitine yang lebih tinggi, badan korang akan menjadi lebih cekap delam membakar lemak... ini bukan sahaja mengurangkan jumlah lemak yang disimpan oleh tubuh korang tetapi juga membantu mengurangkan lemak perut jenis yang mengelilingi organ penting korang dan berpotensi menyebabkan penyakit hati berlemak dan keadaan kesihatan yang serius... untuk pengetahuan korang, L-Carnitine memberikan peningkatan metabolisme korang... metabolisme yang lebih berkesan membantu program penurunan berat badan korang kerana korang akan meningkatkan jumlah kalori yang dapat korang bakar walaupun pada waktu rehat...

4) Hoodia
Hoodia adalah ekstrak tumbuhan semulajadi yang dapat membantu mengurangkan selera makan... dengan pengambilan lesser food, this means that pemakanan kalori adalah rendah dan seterusnya dapat membantu menurunkan berat badan...


FAKTA TENTANG KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ 

1) Formulasi terbaru daripad Korea.
2) Diperbuat daripada baha-bahan halal semulajadi.
3) Boleh mengecilkan double chin, lengan dan peha.
4) Ramuan yang hebat - Korean Ginseng.
5) Hanya 29 kalori di dalam satu sachet.


FAEDAH PENGAMBILAN KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ

1) Ringan
Mengurangkan jumlah lemak yang disimpan oleh tubuh terutamanya di bahagian perut, peha kaki, lengan tangan dan leher.

2) Tenaga
Membantu mengekalkan dan meningkatkan kecergasan dan tenaga badan sepanjang hari serta meningkatkan fokus mental.

3) Kawal
Mengawal selera makan bermakna pemakanan kalori yang rendah.

4) Bakar
Peningkatan metabolisme dapat membantu membakar kalori dengan lebih cepat walaupun pada waktu rehat.


PERBANDINGAN KALORI KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ DENGAN MINUMAN DAN MAKANAN LAIN

KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ 29 kalori per sachet
Teh tarik (1017 kalori)
Bubble tea (400 kalori)
Nasi lemak (657 kalori)
Cendol (386 kalori)
Mee goreng (613 kalori)
Burger (295 kalori)
Ayam goreng (246 kalori)


Oh ya, korang mesti ada terdengar atau terbaca berkenaan Sibutramine kan... yelah, maklumat penting yang perlu dititikberatkan dalam pengambilan healthy food lah katakan... Sibutramine merupakan bahan larangan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia dalam pengambilan ubat kurus... berdasarkan kepada data daripada kajian Sibutaramine on Cardiovascular Outcome Study, pengunaan Sibutramine didapati mempertingkatkan risiko kardiovaskular seperti serangan jantung dan strok terhadap pesakit obes yang mengambil ubat berkenaan... maka, Kementerian Kesihatan (KKM) sudah memutuskan untuk menggantung pendaftaran ubat Sibutramine... namun begitu, korang tak perlu risau kerana KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ telah terbukti tiada kandungan Sibutramine selepas ujian maklaml dilaksanakan terhadapnya... ini sudah tentulah kerana KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ diperbuat daripada 100% bahan halal semulajadi dan pastinya tanpa bahan larangan di dalam formulasinya...




So, apa tunggu lagi gaissss?... korang pun boleh cuba minum kopi KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ untuk mendapatkan berat badan yang ideal, sihat, kurus dan tampil slim at least untuk kepuasan diri sendiri dan lebih yakin macam yang makcik lakukan sekarang... nak kuruskan badan?... minum kopi je... KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ diformulasikan secara unik untuk anda dengan ramuan halal semulahi yang dipilih khas dari yang terbaikuntuk keperluan pemakanan gaya hidup moden harian anda gitu...ramuan semulajadi untuk anda... Kisui, cantik semulajadi... ramai yang dah berjaya menurunkan berat badan dan mendapatkan shape yang dikehendaki, korang bila lagi?...





Di mana nak dapatkan KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ?
Sekarang ni sangat mudah nak beli apa-apa pun, semua di hujung jari... samalah dengan KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ ni... korang boleh dapatkan KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ di  Shopee tau...

Untuk maklumat lanjut, boleh ikut Kitsui Malaysia di media sosial:

Instagram : https://instagram.com/kitsuimalaysia

Facebook : https://www.facebook.com/kitsuimalaysia/

Tik Tok : https://vt.tiktok.com/ZSJefYjJy/

Website : https://kitsui.com.my/

#Kitsui #Kitsuimalaysia #Kitsuilovers #kesihatan #watsonsmalaysia #xslimshapez

xoxo

mazharalti

Event planner at all time, a mother to three intelligent pretty gals and an intelligent handsome boy always, a wife to a loving husband forever, a one stop service provider to all of my valuable customers

Post a Comment

Previous Post Next Post