Wednesday, January 21, 2009

@ cerita hot wheels



Kaisah dan hot wheels memang tak bole dipisahkan... ibarat irama dan lagu...

"Irama & Lagu tak dapat dipisahkan, kalau dipisahkan rosaklah lagu & pincanglah seni " => Kata-kata Allahyarham Dr Tan Sri P Ramlee...

Well, she was so 'alive' when being put inside the hot wheels... suka bangat wa cakap lu... laju sungguh... sekejap jek dah sampai ke toilet, dapur dan bilik Pak Lang Kaisah... kalau time aku tengah masak lagik tak tahan... sibuk jugak nak pegi kat area dapur...

Dapur tu agak ke bawah... meaning kena angkat hot wheels baru leh turun... tapi ade satu hari tuh, Kaisah turun sendirik... nasib baik ada kotak kat situ... kalau tak dah jatuh dah... anak... anak...

0 comments on "@ cerita hot wheels"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates