Wednesday, January 21, 2009

@ gigit jangan tak gigit



Anakku yang bijak beraksi... hihihihihihi... lebih-lebih lagi kalau ade Vicks Vapour Rub... sukala sangat Kaisah... well, bukan suka ape... suka dok menggigit... lagi satu sebab dok gatal gusi pun iye jugak kotnye... coz masa Kaisah 4 bulan ari tuh, ade kuwa sikit gigi kat gusi bawah belah kiri... sikit jek... since then, Kaisah sibuk dok menggigit jek... however, until now, belum ade tanda-tanda yang gigi tersebut nak naik lagik... setakat nih, bila aku rasa masih di takat yang sama... ade laa naik but sipi jek... macam tak perasan...

Tapi yang paling tak bole tahan is that dah 3 kali I caught her putting something in her mouth sampai nak tercekik... OMG... I was dammed worried okay...
1) Bunga manggar orang kawin
2) Spring remote control
3) Penutup mineral water

Geram tul, I was totally scared masa tuh... mixed feeling actually... nak marah ade, kesian ade, nak nangis ade, nak gelak pun ade... tapi, sekarang nih, Kaisah macam dah tak berani nak kutip barang kat lantai sebab aku dah marah dia ari tuh... (padan muka... saper suruh buat macam tu kan dah kena marah...) bukan laa marah kaw-kaw... but aku cakap laa... 'kalau ade barang kat lantai ni jangan amik masuk mulut... no-no-no... kalau masuk mulut... kena la dengan ibu...'

So, each time when she saw something on the floor, she will looked at me... macam nak mintak permission laaa kononnya... hihihihihihihi...

2 comments on "@ gigit jangan tak gigit"

MaDihays{Ida} on January 21, 2009 at 10:11 PM said...

ehehe.. kiut la..

mazharalti on January 22, 2009 at 7:38 PM said...

tima kacih... auntie pun cute jugak... hihihihihi...

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates