@ ayat-ayat Kaisah (III)

Kaisah: Ibu, ibu... dia buat ape tu?
Me: Dia tengah bawak motor...
Kaisah: Bawak motor macam mane bu?
Me: Dia bawak motor laju-laju...
Kaisah: Kenapa dia bawak motor laju-laju bu?
Me: Dia tengah race...
Kaisah: Kenapa dia race bu?
Me: Dia nak test motor dia...
Kaisah: Kenapa dia nak test motor dia bu?
Me: Dia nak tengok motor dia bole laju ke tak...
Kaisah: Kenapa dia tak bawak slow je bu?
Me: Earmmm... (apa nak jawab ye)... dia saja suka bawa laju (dah tadak idea nak jawab dah)...
Kaisah: Bawak la motor slow je... nanti Kaisah suruh polis tangkap dia...

=> alahai anakku...

mazharalti

Event planner at all time, a mother to three intelligent pretty gals and an intelligent handsome boy always, a wife to a loving husband forever, a one stop service provider to all of my valuable customers

Post a Comment

Previous Post Next Post