Tuesday, October 12, 2010

@ ayat-ayat Kaisah (III)


Kaisah: Ibu, ibu... dia buat ape tu?
Me: Dia tengah bawak motor...
Kaisah: Bawak motor macam mane bu?
Me: Dia bawak motor laju-laju...
Kaisah: Kenapa dia bawak motor laju-laju bu?
Me: Dia tengah race...
Kaisah: Kenapa dia race bu?
Me: Dia nak test motor dia...
Kaisah: Kenapa dia nak test motor dia bu?
Me: Dia nak tengok motor dia bole laju ke tak...
Kaisah: Kenapa dia tak bawak slow je bu?
Me: Earmmm... (apa nak jawab ye)... dia saja suka bawa laju (dah tadak idea nak jawab dah)...
Kaisah: Bawak la motor slow je... nanti Kaisah suruh polis tangkap dia...

=> alahai anakku...

0 comments on "@ ayat-ayat Kaisah (III)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates