Friday, November 5, 2010

@ hari ini


Macam ni la gamaknye keadaan aku kalau dilihat dari kejauhan... hihihihihi... sekarang nih pun aku rasa memang lebey kurang jek gambaran tuh... well, Kaisah tengah tido kat atas bantal bebetul kat sebelah ibunya and Thaqif tengah sleeping soundly on my lap... sambil jari-jemariku menekan keyboard lappy yang pada mulanya bercita-cita untuk menyiapkan dokumen yang akan digunakan untuk user testing senin depan... huhuhuhu... dah siap sebenarnye, tinggal lagik nak update sesikit and nak mapkan ngan screenshot...

Since pagi tadi, I have been very busy with the house chores... cleaning up, membasuh, melipat kain, cooking... what else ya... mengemop lantai... perghhh... penat but best sebab buat sendirik... puas rasanya...

Memang best bila dapat buat semua tu sendirik...
1) Bekerja full-time
2) Buat keje part-time
3) Mendidik anak-anak
4) Memasak, mengemas, membasuh etc...

Well, what can I say... but it's true kan?... how I love being a mother and having 3 mother's (mak, ibu, mak mertuaku)...

0 comments on "@ hari ini"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates