Friday, November 19, 2010

@ Kaisah terkunci kat dalam bilik


Bole pulak Kaisahnye relax jek... ibu, ucu ngan mak usu Kaisah yang risau bebeno... well, ibu Kaisah yang risau lebey... hik hik hik... mane taknye, dah le tadak kunci spare untuk bilik utama... ayah Kaisah lak baru je pegi bertugas masa tuh... jenuh la memujuk Kaisah suruh kuwa... dok melayan dia bercakap dari luar bilik... but she sounded relax je pun... dari suara Kaisah takde la risau pun... cool jek...

Me: Kaisah, tolong bukak pintu... ibu nak ambil baju ni...
Kaisah: Ok ibu...
Me: Kaisah, cepatla Kaisah bukak pintu ni...
Kaisah: Ok ibu...
After nearly 5 minutes...
Me: Kaisah, nape tak bukak pintu lagi ni... cepatla Kaisah bukak pintu ni...
Kaisah: Ok ibu...

Then, Ucu Kaisah tip-toed and went outside... slowly he opened up the window and there Kaisah goes... tengah syiok bermekap dengan bedak bertaburan di sana-sini including meja ngan kerusi pun habis putih macam tepung gomak... sabo jek la... patut la lambat naa nak bukak pintu... Ucu Kaisah terus menterkejutkan dirinya dan selepas itu, Kaisah pun cepat-cepat la pegi membuka pintu untuk ibunda tercinta... TAMAT...

0 comments on "@ Kaisah terkunci kat dalam bilik"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates